cgnduru EbruGnc eşimin mesleği gereği zorunlu yaşadığım ilçede dogalgaz yok maalesef. Kömüre 11 bin ödedik tabi indirimli olarak elektrik bile termosifon yüzünden 750 gelmiş.. ne diyelimki her ay bana 1000 TL doğalgaz gelse yine bu kadar batamazdik 😀
Mehtapca06 SerraveAnnesii ya allasen bizimde her yerimiz yanıyor dolu ısı yalıtım olduğu halde böyle bir rakam duymadım 😂
SerraveAnnesii Mehtapca06 Valla bilmiyorum yakıyoruz yani 😂 ev 2+1 80 metrekare maşallah size ne çok gelmiş
Mehtapca06 EbruGnc kız bende ara kattayim oda düşün yani kisikta yaktım 420 geldi isinsak kim bilir kaç gelirdi😂😂
Zehra9616 EbruGnc kartliyim gecen ay 500 liraya 236 m3 aldigim gazi bu ay 500 liraya 178 m3 aldim ve extra 30 lirada dogalgaz faturasi geldi sacmaliga sastim kaldim😂
Mehtapca06 SerraveAnnesii kız battik battik elektrikte 260 yemin olsun gidip meclisin önünde benim vergilerle geçiriyorsunuz dicem😂😂
Birminiksusamtanesii EbruGnc aynen ısı yalıtımı var ara kattayız ve 44de yandı geçen aya göre kullanım daha az m³ olarak ama fatura daha fazla bizde anlamadık hoş geçen ayda 627 gelmişti 🤷♀️
EbruGnc Birminiksusamtanesii bizde 1nci kattayız altımız dükkan bizede 250 gelmişti geçen ay bu ayı merakla bekliyorum sıcak suyu çok kullanmakta etkiliyor diyolar 🙄
SerraveAnnesii incisu Evet duyar kasmaya meraklı insan çok zaten 😂 ama alakası yok bizim apartmanda herkese öyle geliyor yani yakmamıza rağmen ev sıcaksa biz ne yapalım durduk yere en yükseğe mi alalım 😂
incisu SerraveAnnesii aynen bizimde öyle 😅 apartman dışarda ki soğuktan fazla etkilenmiyor ısı yalıtımı çok fazla