Pskanne Instagram’da molicikolata sayfasından sipariş veren var mı bir ay oldu gondermediler siparisimi, burda biri önermiş öyle sipariş vermiştim
momiesbabies Pskanne sakın almayın bozuk çikolata yolladılar asla sahip çıkmadılar . dolandırıcılar net
Ssultannnnn Pskanne benim kuzenim ordan yaptirdi 1 ay oluyo ama tadini cok begenmedim ben artu madlen cikolata sayfasindan yaptiracam bende orayi öven cok olmustu
SerraveAnnesii Bende ordan yaptırmayı düşünüyordum geçen bir postta birisi molicikolatanın dolandırıcı olduğunu söyledi bende vazgeçtim
BayBaby Hacışerif mağazası var. Denizlinin yerel tatlicisi. Çikolatalarıda güzel. Birine hediye gondercegim zaman sitelerinden sıkıntısız gönderiyorum.
MelekAlyaM Çikolata deposundan sipariş verdim dün bugun kargoya vermısler burdan onermıslerdı bakalım tadı nasıl cıkolataların
MelekAlyaM Uygar_kubra gelmiş eşim teslim almıs tadına bakmıs cok guzel dedı 130 tl ye 100 adet oldu 15 tl de kargo odendı
Tazebirannee MelekAlyaM çok güzel olmuş 😌 konudan alakasız olucak ama fotoğrafları bu şekilde nasıl yüklüyosunuz acaba 😄
MelekAlyaM Tazebirannee resim yükle yazıyorum google. Yukledıkten sonra resımlerın uzerıne basıp kopyala diyip buraya yapıştırıyorum
SenaDefen Ben bu siteden aldım çok güzel tadı hemen geldi ayrıca eksik göndermişlerdi beni mağdur etmeden 2 gün içinde tekrar gönderdiler
Yagmur3577 Bende aldım rezil gibi gönderdiler paramparça çikolatalar da bozuk asla almayın pişman olursunuz
EcmSln Bende buradan yaptırdım hemen geldi ancak çikolatanın tadını hiç beğenmedik. Melodi çikolatadan yeniden sipariş verdim