Kızlar Allah’a binlerce şükürler olsun ki en sonunda doğurmak nasip oldu.hikayem biraz uzun olucak o yüzden okuyacak olanlara şimdiden sabır diliyorum tüm detaylarını yazacam inşallah😍😍🥰.
Bu benim ikinci dogumumdu.Hamileliğin 31.haftasinda kızım erken gelmek istedi beni hastanede yatırdılar.serum iğne ciğer geliştirici derken doğum durduruldu ve 34.haftamda nihayet taburcu olmuştum.verilen ilaçlarımı da 35.haftada kesmistik.en başından beri su fazlaligim vardı ama şekerim yoktu ilk oğlumda da suyu fazlaydı kızımda da fazla oldu.
36.haftada gece çok kötü sancım vardı dedim heralde dogurucam hastaneye geldim 3 cm acilmam vardı eve gönderildim.sonra bir daha sancı gelmedi bende hastaneye gitmedim bu yüzden.hrp diyordum ne zmaan gelir diye bekliyordum ama o zaman da gelmedi.
36.haftadan itibaren Benim sürekli olarak kasılmalarim vardı.taki en son 3 gün önce baya artmisti.son günlerde ilişkiyi baya arttırmıştır bunun faydası çok oldu.her ilişki sonrası da cok kasilmam oluyordu.
Geçen hadta doktor kontrolünde eğer haftaya Saliha kadar gelmezse gel yatış yapalım dedi.alalhtan kendi sancım başladı.cumartesi gecesi benim yine sancılarım oldu.oglen 1 de başladı ve pazar sabahı saat 4 e kadar sürdü.somra tekrar aniden geçti.gece saat 8 gibi tekrar kasılmalarim oldu ama çok düzensiz olduğu için yine kondurmadim.eve gittim eşime keşke gece aniden kalkıp sancım var deseydim dedim.ve öylede oldu😍.saat 3.45 te aniden sancıyla uyandim.uyumaya çalıştım ama gene uyandırdı.en son dk tuttum önce 10,8,5 derken birden 3 dk ya düştü ve bu yarım saat içinde gerçekleşti.hrmrn duşa girdim belime ve karnıma sıcak su tuttum( gerçekten çok iyi geliyor ve açılmaya çok etkili).saat 4,buçukta banyodan çıktım baktım sancılar geçmiyor ve her sancı geldiğinde ben istmezice ayağa kalkıp dolaşıyorum.dedim aha kessin geliyor😍😍😍. eşimi uyandırdım kaynanamı annemi aradım annem hazırlanıp gelene kadar saat 5 oldu.hastanryr geldik bu arada sancılar çok güzeldi(ilki suni sancı olmuştu 15 saat kesintisiz sancı çekmiştim).bu sancılar baya güzel geliyordu hep yürüyerek karşıladım 2 dk da bir geliyor ama dayanilmayacak gibi değildi.saat tam 6 da hastaneye vardım 😅.(kızlar bu arada brnim hiç belirtim yoktu nişan kanama su grlmesi hiç biri olmadı sadece sancıyla gittim hastaneye)ebe alttan muayne etti ve saymaya başladı.1,2,3,4,5,6,7 cm ben şok 😨😨Allah’ım sevinçten kalbim pır pır atıyor bu kadar az sancıya böyle açılma hiç beklemiyordum çünkü sancılar çok hafifti adet sancisinin bir üstü ve gaz sıkışması gibiydi.garif edilemez bir sancı ama dayanilmayacak gibi değil tabi😃.odaya alındım saat 7 ye kadar yürüdüm.7.20 De nst ye bağlandım.sancilar dk da bir gelmeye başlamıştı.ebe geldi kontrol etmeye ve suyumu açtı.🙄 Benim şu fazlaligim vardı ve yatak sular içinde kaldı 😃ama hiç can acitmiyor bu muayne.sonra ebem brbrgin başını yerleştireceğiz dedi ve 8 cm açıklık dedi😂Allah’ım ben çok mutluyum herşey çok güzel ilerliyor.😍. ebe sancım gelirse ikin dedi (ilk dogumumda hiç ikinamadim ve karnıma bastırarak çıkarmışlardı)ben büyük tuvaletimi yaparak ikindim😁 ebe çok güzel ikiniyorsun dedi 9 cm dedi hadi kalk çatala gidelim dedi 😍😍aldı beni bir heycan çıktım çatala hadi ikin dedi yirtmiyacam çok iyi ikiniyorsun dedi.trk ikinmamda bebeğim çıktı.tam 7.45 te bebeğim doğdu.toplam sancı çekme ve doğurma sürem 4 saat sürdü.
burasi biraz hassas bebeğim çıkarken beni yırttı hatta cart sesini duydum😢herşey çok guzelkrn bunun odası benim canımı yaktı ve bebeğim sonunda çıktı geldi bana bir üşüme ve kanama çok fazla🥺brbrk çok kötü yirtmis idrar yolum klotorisim vajinanın yan duvarı iç duvar perine her yerden parça parça yırtılmış.🤒heryerden dikildim ebem keşke bilseydim ben yirtaddim böyle olması çok kötü oldu dedi 1 saat boyunca dikildim en can alıcı nokta bu olmuştu doğumun en zoru bebek çıktıktan sonraki dikişler oldu dokunmasına dikmesine artık dayanamıyordum.😢.25 e yakın dikişin oldu plesenta içerde ikiye ayrılmıştı ebe eliyle cikardi.ayaga kalktım ve başım döndü çok kan kaybrttim dikişler beni mahfetti ama Allah’a şükürler olsun buda geçti.😍❤️🥰güzel kızım 39+4 te 3500 kg doğdu.bana üç hafta başı küçük demişlerdi ama öyle olmadı herşeyi gayet normal.rabbim herkesin yardımcısı olsun çok uzun oldu kusura bakmayın ama her detayını anlatmak istedim ,😅😅ki ben öyle doğum hikayelerini daha çok seviyordum.rabbim yardimciniz olsun inşallah herkese dua ettim.brnim serüvenimin sonuda böyle işte.😍😍❤️🥰