pusatmom35 dentin benim yememde hiç sıkıntı olmadı ama çiğ şekilde görünce öğürme geliyodu midem bulaniyodu. Ve psikolojik olarak o gün Tavuk yapmasam bile elim tavuk kokuyodu . Şuan bile bazen ellerimi yikiyorum sabunla sanki ellerimi çiğ tavukla yıkamış gibiyim çok değişik bisey oldu bende 🙈😂
Suzan-mustafa55 dentin ayyy ne güzel ya keşke bendeki de öyle birşey olsa ama ben hamileligim boyunca etrafımdaki insanlardan tiksindim
Hanifebolat34 38.haftamdayim bu hafta doğum olacak ben daha yeni başladım tiksindigim şeyleri yemeye neredeyse hele ki tavuk hiç görmek bile istemiyordum🤦🏻♀️🤷♀️
Gbasak Et,tavuk,balık,yumurta hepsi çıktı hayatımdan 17. Haftadayız kokularını geçin görmeye tahammülüm yok ☺️
Hilalbasak dentin kuzum hayatimda en sevdigim yiyceklerden biriydi tavuk ama hamile kaldigimi ogrendigimden beri en tiksindigim oldu.Hatta reklamlarda bile gormeye tahammulum yoktu.Direk kusmaya gidiyordum.Ama 16 m haftadan sonra hafif hafif yemeye basladim .Simdi 38. Haftadayim yine tiksinmelerim basladi