busraozgun Kızlar Selam, Çarşamba günü suni sancı verilecek ve doğum başlatılacak. Nişanım geleli 1 hafta oldu, 2 cm açıklığım var ama daha fazla ilerlemiyor. Suni sancı ile birlikte epidural taktıran oldu mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 😘
SenaHifa busraozgun benim de 2 cm açıklığım vardı suni ve epiduralle doğum yaptım. Güzeldi yani bi sorun çıkmadı 5 saatte doğum yaptım 🥳
Pakizeliya busraozgun bende suni sancı ile yaptım çok güzeldi 4 cm açılmam vardı 7 saat sonra yapabildim :)
Sapsikanne_ busraozgun ben ben ben öyle yaptım prenses doğum diyolar doğru valla çok rahattı ,suni sancıya belki dayanabilirsiniz herkesin acı eşiği farklı tabi ben baktım sezaryene kaymaya başlıyorum ağrıdan epidural yetişti çook rahatlatıyor sancıyı hissetmiyosunuz ama kasılmayı hissediyorsunuz hatta o kadar rahatlamışım ki yorgunluktan az bi şey uyumuşum bile
BusraOzhan busraozgun 35 haftalık iken hiçbir belirtim yoktu bebeğimin gelişimi gerilediği için suni sancı aldım. Yalnız 2 gün suni sancı sonunda 1 cm bile açıklığım olmayınca doktor suyumu patlattı ve sancım ve açılmalarım başladı. Sizindr aynı şekilde olursa suyunuzun patlatılmasını isteyebilirsiniz aklınızda olsun :)
busraozgun SenaHifa Ya süper çok sevindim. İnsallah bende yapabilirim. Kendi sancımın gelmemesi beni strese soktu, şimdi suni sancıya alışmaya çalışıyorum. Sezeryana dönerse çok üzülürüm 😢 insallah benimde sizin gibi sezeryana dönmeden normal olur 😍 umut oldunuz teşekkür ederim 🥰
busraozgun Pakizeliya Maşallah darısı başıma, suni sancı çekip sezeryana dönmekten korkuyorum. İnsallah sizin gibi normal doğum olarak tamamlayabilirim süreci🥰 içimi rahatlattınız teşekkür ederim 🥰😘
SenaHifa busraozgun sezaryene de alıştırın kendinizi her ihtimale hazırlıklı olun kendinizi şartlarsanız doğum esnasında da strese girersiniz ki bu sancıları çok etkiliyor. Herşey gönlünüzce olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🥰
Pakizeliya busraozgun hayırlsıı ne ise o olsun inş açılmanız hiç yoksa biraz sorun olabilir sadece varsa korkmayın :)
Glsmhr Pakizeliya açılma hiç yoksa olmama durumu yüksek mi ben de çarşamba suniyle başlatılacak ama açılma vs hiç bişey yok
busraozgun Sapsikanne_ Ay insallah sezeryana dönmeden sizin gibi epidural desteği ile bitiririm bu işi 🙏🥰
busraozgun BusraOzhan Evet su gelince sancı başlıyormuş, çok mantıklı😍 verdiğiniz bilgiyi mutlaka doktorumla görüşücem eğer uygunsa herşey ona göre suyu patlatmasını isticem 🙏
Sapsikanne_ @busraozgun ayrıca 4,5 cm açıklık vardı gittiğimde 4cmden sonra yapılabiliyor ameliyathanede yapılıyor ağrısız bi işlem sadece hareketsiz durmanız gerekiyor çok kısa bi süre sonrası çok rahat ya bana biraz açılmayı yavaşlatacağını söylediler ama vurulduktan 3 saat sonra doğum yaptım suyu patlattıktan sonra ağrıları tekrar hissetmeye başladım 2. Dozu istedim yaptılar
Glsmhr Sapsikanne_ çok teşekkür ederim kafa kalmadı sabah yatışım var okuduğumu bile anladığıma emin değilim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️