Esraeee Sağlık ocaklarında kalp atışı dinleniyor mu? Belirli bir hafta sınırlaması var mı bilen var mı acaba
Melekk-911 Esraeee 17.haftada kontrole gitmiştim dinlemiştik . Çok iyi duyulmuyordu ama az da olsa duyabildik
sansli_anne Esraeee dinleniyor canım ama 17 haftayı geçmen gerekli çünkü aletleri küçük bişey olduğu için normal ultrason gibi değil
kbr-hll-ehe Esraeee 17. haftadan sonra doppler ile dinleniyor ama öncesinde duyulmaz demişti ebemiz henüz ben dinlemedim
SerraveAnnesii Sanırım sağlık ocağına göre değişiyor 🥲 bizimkinde dinlenmiyor 31.haftadayım hiç dinlemediler
Nasaearth SerraveAnnesii mutlaka cihazları vardır zaten basit bi cihaz siz mutlaka talep edin ebe den çünkü bazen işlerine gelmiyo ben her gittiğimde özellikle istiyorum canı istemeye istemeye dinletiyor ebe 🙄
SerraveAnnesii Nasaearth Anladım 😊 zaten 32 haftaya giricem doktor randevularım şu an sıklaştı sağlık ocağında dinlemeye artık gerek olmaz 😂
Fatima5 Ben 12. Haftadan beri her hafta gidiyorum sağlık ocağına dinlemeye. Bulunduğumuz ilçede kadın doğum doktoru yok o yüzden istediğimiz zaman dinletiyolar 😌
Gamzeates Esraeee valla bizim sağlık ocağı 9. Haftadan sonra dinleyebiliyoruzz dedi tabi çokta iyi değil ama dedi hiç dinlettirmedim gerçi de
Alinim2008 Esraeee Allah Allah çoğu anne dinlemiş sağlık ocağında ama ben iki gebeliğimde de sağlık ocağında hiç dinletmediler, böyle bir şey olduğunu da yeni burda duydum😳😱😱