AsenaEmre FHKK valla 2022 kız senesi olsun bilakes 2021 senesinde kimi görsem erkek doğurdu ilerde kiminle evlendirecegiz ogluşlarimizi 🤣🥰🥰
Minnakhayaller FHKK benimde 2 ❣️ Çok korkuyorum ama ben nasıl olcsk diye hamileliğiniz ilkine göre nasıl geciyor aynımı
Minnakhayaller Gamzeates ilkind göre hamileliğiniz aynımı geciyodu benim ilk oğlumdakiyle aynı ilerliyor budsmı erkek diyolar o yüzden merak ettim bide bu çin takvimi bide Rus du galiba onlar tuttumu
Gamzeates Minnakhayaller inanın mide bulantılarım ilkin de sadece sabahtı bunda sabah akşam öğle yatarken falan ama 10. Hafta da kesildi tutmadı takvim de 🙈😂
FHKK Minnakhayaller hayır canım oğlum da mide bulantısı nedir bilmezdim şimdi bunda sabahları bulantı tiksinme yaşıyorum 🤤
Minnakhayaller Gamzeates yani çok bi fark olmadı dimi bende ekşi tuzlu yiyodum ilk oğlumda şimdide aynı şekilde yiyorum belirtiler aynı acaba budamı öyle diye düşünmeye başladım 😂😂 ama çevremdekiler kızın olcak diyolar 😂
Minnakhayaller Gamzeates canım ya hani şu kana göre cinsiyeti tahmşn ediyolar ya onu denermisin bi doğrumu çıkıyor linkbu bana bu doğru çkıyo dediler https://womencalc.com/tr/child-gender-by-blood-renewal/?mother-birth-date=31-8-1999&father-birth-date=22-7-1994&date=01-12-2021#result