Mavis-41 Haftam ilk gebeligim fakat hastane çantasını hala hazırlamadım kaçıncı haftada tamamen hazir olmalı sizce sevgili gebeler ve anneler?
Glsmhr Mavis-41 şimdi hazırlamaya başlayın erken doğum ihtimali olmasa bile bi anda suyu gelenler var Allah korusun eşyalarınız hazırsa yavaş yavaş çantaya yerleştirin eksik tamamlayın geç kalmaktan iyidir
Happybsrn Mavis-41 eğer risk yoksa 35 de hazır edebilirsin, sonrası heran gelme dönemi olabiliyor burda 36 da suyu gelip doğuran vardı
Deletedmom_289 Mavis-41 bence bir sıkıntı yoksa erken doğum riski gibi vs 35. Haftada en geç hazır olmalı ben 30a girecem bir kaç gün sonra ama 35 de hazır etmeyi düşünüyorum canım
Maaaile Hicbir riskim yoktu 35+4 ken lekem geldi neyseki cantam hazir sayilirdi. Siz de hazırlayın bence. Allah korusun ne olur ne olmaz.
Mrv1007 Mavis-41 ben 31. Haftadayım önümüzdeki hafta lohusa pijamalarımı falan alıp artık hazırlamak istiyorum, kenarda dursun ne olur ne olmaz
poyrazinannesi1 Ben tez canlı bir insanım, 30. haftada hazır edip kenara koymayı düşünüyorum. Ne olur ne olmaz.