Veraleyl Detaylı ultrason yaptiricam doktorum 24 e kadar yaptır dedi başka bi doktor 22den sonrası büyük oluyo anlasilmiyo dedi acaba siz kaçıncı hafta da yaptırdınız?
Merve-0535 Veraleyl 21+2 hafta da yaptıracağım inşallah ❤️ randevumuzu aldık. Zamanın gelmesini bekliyorum ❤️
Zuleyhakazan SerraveAnnesii her hastane farklı diyor canım bana 17 den sonra gelisimi çok olmaz hep kilo alır o zamandan sonra dedim 18 den sonra gelebilirsin dedi 19 haftada yaptirdim bende istediginiz zaman yaptirin bence
Veraleyl Ysgl26 hastane de detaylı yok doktorum da 24. Haftaya kadar yaptır dedi. Inşallah haftaya yaptiricam artık çokta geç olmasın
Ysgl26 Veraleyl hastanelerde ypk zaten genelde özel kliniklerde yapılıyor ya da fakültede. 24 e kadar da beklemeyin derim
Zuleyhakazan Veraleyl baktır canım küçükken ben bugün baktirdim 19 haftalikken burazdaha büyüyünce bir daha baktiririm
Merve-0535 Veraleyl bende iki 22 de düşündüm. Ama dayanamadm. Diğer kontrolle arası 4 hafta olacaktı. Bende az daha öne aldım. Ama doktorumun demesine göre 20+1 hafta ile 22+3 hafta arası yaptır demişti. Tarih vermişti. Bu haftalara denk geliyor tarihler de ❤️🥰🌸