Hazal89 B12 vitaminin çok düşük çıkmıştı ilaç verdi dr ama ev taşıdık başka problemlerim oldu derken aklımdan tamamen cıktı😞 balık yağı kalsiyum demir ilacı ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dün ilk ampül iğneni vuruldum ama çok korktum nette yazılanları okuyunca😭
Myszfr Hazal89 ne gibi seyler canım benım de b12 dusuk ilaç verdi kullanmamıştım sımdı iğne verdı kullanıyorum sorduğum da bı zararı olmaz dedıler
1234577 Hazal89 korkmayı gerektirecek bir şey yok benimkide aşırı düşüktü iğne yedim sonra düzenli bol kırmızı et yedim ve sonra yükseldi iğnenin bebeğe bir zararı yok
Duyguynrky Hazal89 canım ihmal etme b12 önemli benimde düşük yükselmiyor ne yapsam 🤷🏼♀️ Ama demir hapımın içinde b12 de olduğu için halada kullanıyorum. İlaç ne olursa olsun ihmale gelmez. Bahane üretme hergün vurul. İlaç olunca bahanelerimiz bitmiyor
Hazal89 Myszfr Bebeğin sınır sistemini etkiliyormuş Allah korusun omurgası gelişmiyor yada beyninde sonradan tedavi edilemeyecek hastalıklara yol açabiliyor yazıyor 😞 Çok
Haticekubraninannesi Iyiide o zaman doktorlar suç işliyor birçok hamile kullanıyo bu iğneyi ve kadın doğum uzmanı kişiler veriyor bu iğneyi bilemiyorum açıkçası nette yazılan herşeye takılmayın derim doktoruna sormalisin bu durumu
Papatyamoms Benimde hep ama düşüktür yükselse bile tedaviyi bıraktığın anda düşmeye başlar, bilseydik çok önemli olduğunu en basında derdim doktoruma kendisi istedi b12 rutin kontrollerde 16hafta da tabikide düşük çıktı hemen iğneye başladık her hafta bitane ve 2 kutu sonrasında da hapla destekleriz düşmez bidaha dedi
iclal B12 düşüklüğü sorun asıl, neden korktunuz ki? Zaten yükselse bile hemen düşen bir değerdir. Her okuduğunuza inanmayın, doktorunuzla bilgi paylaşımı yapın.
Yaz Bnm de 165 çıktı ilk kutu bitti doktor gün aşırı kullanmamı söylemişti bende çok düzenli kullanamadım açıkçası şimdi ikinci kutuya geçtim min değerin 300 olması gerekliymiş sizin kaçtı