RumeysaNur34 Aşırı halsizlik var son bir iki haftadır kolumu kaldıracak halim yok sanki 28 ocakda sezaryan olacağım bu halsizlik normal mi kızlar son zamanlarda
kirpapatyasii1 RumeysaNur34 walla canim bilmiyorum üstte kalsın bende 35 nci haftadayim aynısı bende de var bekliyim burda😇
RumeysaNur34 kirpapatyasii1 birde son ay enerji patlaması olur yerinde duramazsın derler kolumu kıpırdatacak halim yok adım atmaya mecalim yok 😅😅🤦♀️
Poyrazin_annesi 32 nci haftamdayım ve bugun üzerımde bı halsızlık var tuvalete bıle gıdemıyrm o derece
RumeysaNur34 Poyrazin_annesi dinlen canım bol bol benim bir süredir böyle ama bu hfta biraz daha arttı
kirpapatyasii1 RumeysaNur34 walla çok doğru bu aralar kalkıp kahvaltı bile yapmak istemiyorum geç uyanmalar sürekli uzanmalar bi an önce yavrularımızı kucağımiza alırız inşallah 🤲 😅
RumeysaNur34 kirpapatyasii1 aynıyız gerçekten lokma yiyesim gelmiyor geçen kontrolde 1 kilo vermişim zorla yiyorum meyve falan hafif şeyler oda bebek için yoksa o koltuk senin bu yatak benim 7/24 devrilecem 😅😅😅
kirpapatyasii1 RumeysaNur34 walla ayniyiz eşim durmadan dalga gecio benle sürekli yation die doğum nasıl olucak çok merak ediyorum 😅😅😅😅😅