Edahh Kızlar selammmm bizim bugün 99 günümüz kaldı ikili Rakamlara Düştük sizde durumlar nedir, Şikayetleriniz neler 💙
AdenEva Edahh daha dün sanki bende 99 postlarına yazıyordum şimdi 40 küsur güne düştük 🙊 su gibi aşırı hızlı geçiyor
gldn065807 Edahh bizim 75 gün kaldı durumlar vahim bel ağrısı mide yanması yattığım tarafım agrıyo ve ağırlaştım nefes zor alıyorum yinede şükür ne diyelim ☺️
Semra12344 Edahh ayy bizde bebişimle bugün 99 cnm bel ağrım var sadece onun dışında şikayetim yok senin nasıl geçiyor 😍
gldn065807 Edahh evet maleswf sırf bu bel ağrısı icin mr bile çekildim ama malesef hiç bir şey yapilamuyor fizik doktoru bitane hareket gösterdi sadece onu yapabilirsin dedi onuda eve gelene kadar unuttum, 😅😅
Edahh gldn065807 bende yarın gidicem kontrole bende daha önce bel fıtığı da vardı ikisi üst üste gelince dayanılacak gibi değil
Edahh Semra12344 bel ağrısı ve ara da sırada kasık ağrısı dışında Bi sorun yok çok şükür sizin cinsiyet nedir
Edahh cennetomrummm21 ya ne güzel darısı bize inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah