femme_sans_defense Bat 23,24,25,26,27,28,29,30,31 olanlar bu postta buluşalım🌷 Adet olanlar elenecek,😂😂 hamile kalanlar yarışmayı kazanacak🥰
Esramuhammet81 femme_sans_defense Bat 25 çatlatma iğnesinin 7. Günü inşallah bende bu yarışmayı kazananlardan biri olurum. 🤭
annesinin_beybisi femme_sans_defense bende kendi icimde her ay bir yarisa giriyordum bu yarışın adı "level atlamaktı 😁 her seferinde adet tarihi yeniden yeniliyor bebeğim 4 haftalığı geçemiyordu 4.5 sene sonunda level atladim zorlu bir mücadeleydi 😀
Esramuhammet81 Merveebuluttt Beklerden düşünmek hayalini kurmak çok daha güzel bence Rabbim inşallah isteyen herkese en hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin. 🤲
femme_sans_defense annesinin_beybisi bak işte sabrla sende bu yarışı kazandın sağlıkla doğur inşallah 🌷🥰
gamzebngaa_dmr femme_sans_defense Benim adetim düzensiz 26 gün sürerse 29 ocakta adet olmam lazım 28 günde olursam 31 ocakta olmam lazim ama umarım adet olmam 🙏
femme_sans_defense gamzebngaa_dmr ay Benimki de düp düzensiz hiç Düzenli adet gördüğüm yok geçen ay 23 olduğum için bu ayda 23 ne düşüyor Ne bileyim işte bekliyorum öyle hiç umudum yok ama ne bileyim bir umut hep saklı kalıyor işte içeride