funnymummy Zeynep ismi çok güzel ama ikizlerden birine onu koyup da diğerine daha modern olarak görünen zümre koyarsanız biraz haksızlık gibi olur ona o yüzden ikisine de Zeynep ismi yanına ek bir isim arkadaşların önerdiği gibi güzel olur bence
Sym20 funnymummy aynen arkadaslar onermis ama tuhafima gitti biraz ama bakalim degerlendiricem olmazsa
Sym20 Baranbebek Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah canim brnde ilk kizimsa asel ismini gordum hosuma gitti kizim olursa kesinlikle asel dedim ve öylede oldu bunlarda cinsiyeti ogrendikten sonra dusunuyoduk esimde zeynepte israrci bakalim
Sym20 DerinMavii ee biz kadinlar oyle canim basta demeseydi dini anlami olsun bende oyle dusunurdum inat ederdim koymazdim dur hatta biraz delirtim kocami belki vazgecer😀😀
Ebrulililili Sym20 Sym20 Bulduğunuz isimler çok uyumlu . Bebeğin Birinin ikinci ismi Zeynep olabilir . Diyer bebeğe de ikinci bir isim koyarsınız olur ✅
dduygu1 A152245 türkiyede bir çok isim arapça kökenli zaten türk kökenli isim azdır kendi isminiz bile arapça kökenlidir bi bakın ama arap değiliz 😂😂 kökenlerini araştırmadım o yüzden Almila : elma gibi kırmızı yanaklı Esila :Güzellik ve letafet
Gul33 Sym20 birbirine uymak zorunda değil diye düşünüyorum. İkisi birbiriyle uyumlu olsun Biri Zeynep. İlk kızınızın ismi de ayrı olsun
Moniza Sym20 Zeynep ismi çok güzel ve çevremde bildiğim tüm zeynepler çok naif kibar olumlu insanlar eşinizi kırmayıp 2 isim şeklinde koyun bence