gurbetcikizii aysemnur06 oh iyi çok şükür benimde içim rahatladı şimdi ☺️ inşallah banada iyileri denk gelir ben tam bi iiylik şeyiyim çünkü biri bana kötü yada sert davranınca kendimi çok kötü hissederim 😅
Sinemgkmn Bende gidiyorum gataya, 38+1 bugün. 1 numarali polikinlikten 4 numarali polikinliğe gönderdiler orda takibim ilerliyor. gelişimi 1 hafta önden gidiyormuş hafta da 2 güne indi kontrollerimiz yarın da oradayız bakalim ☺ heyecanla bekliyoruz
aysemnur06 Sinemgkmn evet kasık ağrısıyla gittim ultrasonda bakıldı sonra çatı muayenesiyle 1 cm le yatışım yapıldı gece başladı sonra düzenli sancılarım
Gamze1209 aysemnur06 gözünüz aydın rabbim hayırlı evlat etsin inşallah hastane çantanızda uzun gecelik koydunuz mu doğuma çıkarken istedilermi yoksa ordanmi verdiler
aysemnur06 Gamze1209 amin sağolun ben soğuk olacağını düşündüğüm için uzun gecelik almadım zaten artık doğuma hazırlık olacağı zaman hastane veriyor ben onun üstüne hırkamı giymiştim doğuma da öyle girdim bi şey demediler çıkınca odada pijamalarımı giydim
Aylinulu aysemnur06 ay hadi gozun aydin sag salim. Kac kilo dogdu bebis bizim de geriden geliyor meran ettim
aysemnur06 Aylinulu 3 hafta geri dediler kafası için 2470 gram doğdu ama çok şükür bi sağlık problemi olmadı
Sinemgkmn Sedaaaa2 randevu alınmıyor ki zaten haftanizi söylüyorsunuz 4 numarali polikinlikte muayene olucam diyorsunuz kayıt yerine onlar kaydınızı yapıyor
gurbetcikizii aysemnur06 bide canım sancı esnasında ve doğumdan sonra telefon alıyorlarmı içeride yanlız oluyoruz ya acaba o esnada eşimize ulaşabiliyormuyuz mesela ve bebeği eşinize yada ailenize gösterttilermi?
aysemnur06 gurbetcikizii ben o an telefonu odada unutmuştum sancı çekerken dedim eşime haber verebilir miyim diye kendini iyi hissedince gidip telefonla görüşebilirsin dedi ama burda telefon yasak dediler makineleri etkilediği için zaten sancıdan gözün bi şey görmüyo o an :) bebek doğunca dikişim atılırken hemşire emzirmeye getirdi kendisi tutup dikiş bitince tekerlekli sandalyede kucağıma verip bebekle odama geçtim ailem odadaydı
Sinemgkmn Sedaaaa2 ben en son 23 aralığa randevulu gelmişim 34+2 mis ondan sonra randevusuz 2 kere polikinlik 1 e geldim, 36+3 te 4 numarali odaya geçmişim. Dosya elimde suanda ordan bakiyorum
Sinemgkmn Sedaaaa2 polikinlik 1 de öyle söylememi istedi doktor haftanı söylersen direk oraya yonlendirirler diye
Sinemgkmn Sedaaaa2 33 haftalik o kart gibi bisey var ya nst için felan yazdiklari kart var dosya dediğim o. Son haftalar sizde duruyor gelip giderken yanınızda olması gerekiyor. Kaç haftaliksiniz bu arada bide hangi odaya polikinlikte muayene oluyorsunuz suanda
Sinemgkmn Sedaaaa2 bana sabah gel dediler hep öğleden sonraya bırakmadılar hiç o yüzden bisey diyemiyorum sorarsınız sizde oraya gittiğinizde