aysemnur06 Kasık ağrılarıyla geldim sancım çıktı gece de acildeydim serum verildi sabah muayeneye geldim yine serum verildi bebeğimin gelişimi geri kalmış ve aşağıya inmiş yatıyorum bundan sonra me olacak bilmiyorum ilk gebeliğim korkuyorum da 😔
Ceyduygu aysemnur06 İstanbul gata mi? Genel de 36 haftadan sonrası erken doğum sayılmaz içinizi ferah tutun
Xxz aysemnur06 korkma doğur tabiki bende küçük dediler 37 de doğurdum maşallah kızım topaç gibi şimdi. Doğan büyüyor doğur yeter ki erken degil
aysemnur06 Ceyduygu yok Ankara olarak etiket yapmıştım aslında 37 hafta ama gelişimi 34 diyo kafası için o korkutuyo biraz beni
Ceyduygu aysemnur06 Kilosu kafası falan anormal bir gerilik yoksa önemli değil önemli olan ciğer gelişimini tamamlaması. Ciğer gelişimini tamamladiysa kuvezde kalmaz merak etmeyin :)
Teusa aysemnur06 Allah kolaylık versin inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Benim de büyük ihtimalle yarın olabilir doğumum. Bana da dua edin lütfen 🥲
emfa1803 aysemnur06 bende bütün gün gatadaydim bende 36+5 haftalığım benim de nst de hem sancı çıkıyor hemde bebegın kalp atışlarını yavaş buldular yatış verdı yatamadım oğlum var 5 yaşında bıde onu bırakamadım hareketlerınde bı sıkıntı hissedersem gelırım dedım imza atıp çıktım. Siz hangi polikliniğe muayene oldunuz korkmayın bırbırımıze dua edelim Rabbim bi yola koymuştur elbet
aysemnur06 emfa1803 4. Polikliniğe geldim randevum olmadığı için siz hangisindeydiniz 9 dan beri burdayım bende
emfa1803 aysemnur06 aynı bende 4 ncü polikinliğe gittim. Allahım yar ve yardımcımız olsun yatıyor musunuz hastanede nasılsın
Sedaaaa2 aysemnur06 aaa bende gataya gidiyorum 33 haftalıgız bizde bişey olmaz rabbimn izniyle iyi düşünün iyi olsun 😍😍😍 arkadasımda sizin gibiydi 35 de 2 cm acılıgı vardı su an 37 de imza atıp evine cıktı hala bebişi beklıyor
aysemnur06 Sedaaaa2 inşaallah beni de gönderirler eve nstye bağlıyolar arada kontroller yapılıyo bakalım yarın ne olacak bugün yatışım yapıldı daha :)
aysemnur06 emfa1803 evet yatışım yapıldı bugün yatıyorum nstye bağlıyolar tansiyon idrar kan testleri filan bakıldı bugün yarın ne olacak bakalım güzel ilgileniyo doktorlar neyse ki bi sıkıntım olmadı o yönden
emfa1803 aysemnur06 Rabbim hayırlı merhametli işinden anlayan doktorlarla karşılaştırsın hepımızı. Tek odada mı kalıyorsun acaba.
aysemnur06 emfa1803 amin cümlemizi inşaallah evet odam tek kişilik eşim annem filan eşya bırakmak için geldi sadece onun dışında doğum olmadan refakatçi almıyolarmış saatte bir nstye bağlıyolar şimdi
Serpilikra Bende 36 haftaligim geçen cuma benide yatırdılar nst de sancı çıktı diye 1 gün yattım imza atıp çıktım hakkımızda hayırlısı olsun kac kilo bebeginiz
aysemnur06 Serpilikra kilosu hakkında bi şey demediler önceki geldiklerim de hep haftasıyla uyumlu diyorlardı