Melisss007 17 haftalık hamileyim bel ağrım var ne yapabilirim korkmam gereken bir durum mu yaşayan var mı acaba rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Glsh14 Melisss007 Bende 17+6 haftaligim canim ama bel agrim pek olmuyor anca cok egilip kalktigimda,ayakta biraz fazla kaldigimda.bol bol uzanip dinlen canim gecmezse doktoruna bi danis istersen
Defnearim Melisss007 Bende 17.haftadayım ve 15.haftadan beri sürekli bel ağrılarım oluyor bence korkulacak bir durum değil dayanılmaz hale gelirde doktora gidilmeli tabi
QueenMommy Melisss007 Canım burda kimse ne oldugunu bilemez herkes farklı nedenden dolayı ağrı oluşabilir doktora gitmeni öneririm
Melisss007 QueenMommy kontrole gittiğimde söyleyeceğim fakat yine de bi danışayım dedim canım çok teşekkür ederim ☺️
Handeee2 Canım aynı şekilde benimde o haftalarda vardı ve ayağıma vuruyordu . Normal diyor doktor fakat erken başladığı için fıtık olabilir diyor
Melisss007 Handeee2 bel oyuntum biraz fazla benim ondan olabilir mi acaba internette öyle yazıyor da bilemiyorum ya ilk bi düşük yaşadığım için herşeye karşı daha da pimpiriklyim 🥺
nuhunannesi42 Melisss007 bende 17+6 benimde oluyor. Sabahları uyandığımda daha çok oluyor ama normal bence