SerraLinasmom Normalde hiç burun kanaması yaşayan bir insan değilim. Hamileliğimin başından beri burnum kanıyor. İlk zamanlar uykumdan uyanıyordum. Çok can sıkıcı bir durum. Başına gelen var mı merak ediyorum
elifinilki27 SerraLinasmom Benim bir kere kanamıştı acile gitmiştik tampon yapmışlardı doktoruma söylediğimde KBBye git demişti
SerraLinasmom elifinilki27 Bana da hamilelikte olabilir fakat kbb ye gözükmende fayda ver demişti çarşamba günü gideceğim inşAllah
Mimik Benim de hep oliuor gebeligimden bu yana… Burnumdan akmiyor, kilcal damar catlagi gibi, ama yine de zor, iceride kalinca pihti burnumu tikiyor…
SerraLinasmom Mimik tam olarak durumum bu. Ve güzelce akıp boşalmadığı zaman başım ağrıyo. Geçmiş olsun 🌸
SerraLinasmom elifinilki27 önceden hiç olmuyordu şuan fazla kan pompalandığı için çatlatmış olabilir evet
catwalk SerraLinasmom ben de 2 gündür aynı şekildeyim.sabahları kalktığımda burnunuz temizleyince kan görüyorum.aslında odanın neminden de olabiliyormuş kaloriferler çok kuruttuğu için ama bilemiyorum
Mimik SerraLinasmom sagol canim sana da🥰 catwalk gebelikte artan kan hacmi sebebiyle böyle, 2.trimesterdan beri beden kan durmuyor…
Necla1 Bende uzun bir süredir bu şekildeyim. Sadece pıhtı olarak kalıp tıkıyor burnumu akmıyor Bende henüz soramadım doktoruma