Aysgvnc Kızlar noldu bir anda anlamadım dün brAz dışarıda fazla durdum ama sürekli olarak gezmedim hep oturdum ve akşam sağ bacağım yda baldirim dyim dayanılmaz ağrıyor bütün gece oynayamadım acisından sabahı zor ettim ve hala geçmedi nedenini bilen ve nasıl geçeceğini bilen var mı yda size de oldu mi
Senibeklerken Ben daha önceki haftalarda yaşadım aynısın8 Aysgvnc ben daha önceki haftalarda yaşadım aynısını. Dayanılmaz bir acıydı. Gece yatmadan önce hakiki zeytinyagı sürüp masaj yaptı eşim. Güzelce sardık. Sonra geçti çok şükür...
Gizemvencoglu Aysgvnc Benim de çok kötü oldu geçenlerde aynı şekilde en çok masaj rahatlatıyor bi deneyin umarım hemen geçer sizin de 🙏🏼
Elifnurrr Aysgvnc bana da yorulduğumda oluyor hep. Doktorum devit3 vitamini ve kalsiyum magnezyum verdi osteozinc ismi. Onları düzenli kullanınca olmuyor. Vücuttaki hormonlar eklem yerlerini gevşettiği için oluyormuş. Sanki yerinden çıkmış gibi oluyor basılmıyor üzerine 😕
Aysgvnc Senibeklerken Ya ama üstüne basamyorum hani kramp girer ya onun surekli hala oynatamiyorum sizinki de bu kadar kötü mü olmuştu şuan evde sekerek yürüyorum bir deneyim zeytinyağını
Senibeklerken Aysgvnc evet bende aynı durumdaydım. Ağlayacaktım neredeyse. Bi an sakat kalacam diye korkmuştum. Masajdan sonra guzelce dinlenin. Mumkunse gece yaptirin masaji o sekilde uyuyun.
Aysgvnc Elifnurrr aynen öyle çok ağrıyor eşim masaj yaptı yağla şimdi inşallah iyi gelir magnezyum eksikliği var o zaman bende demek ki gerçi son ayına giriyorum artık başlasam mi acaba
Gizemvencoglu Aysgvnc Magnezyum takviyesi almıyorsanız doktorunuza söyleyin mutlaka ağrınızı vericektir zaten özellikle son ayda iyice artıyor kramp ve eklem ağrıları magnezyum iyi geliyor