Dmteyll 31 haftaliğim ilk zamanlar sadece bio oil yağ kullaniyordum göbiş iyice buyumeye baslayinca bebe yağı ve kantoron yagiyla desteklemeye basladim henùz hiç çatlağım yok insallahta olmaz🤗
N_3637 Ben şuan hindistan cevizi yağı kullanıyorum sadece gece sürüyorum ama daha 20 haftalıgım… yengem ve bi arkadaşım lierac kremi kullanmışlar ikisind3 de catlak yok ikiwi ’de aşırı memnun bende sipariş vermeyi düşünüyorum
Handeee2 31 haftalığım bir çok yağ kullandım sonradan nemli kalan sadece vazalin şuan hala vazalin kullanıyorum gayet nemli kalıyor ve 39,5 kiloyla hamile kaldım şuan 54 kiloyum ve hiç çatlağım yok
Merveii gozgozanne sabahları badem yağı sürüyorum karın bölgeme falan. Yatmadan öncede bebek yağını suruyorum ama bolca. Onu çabuk emiyor vücut.
zeynnn5441 Merveii Hangi bebe yağını kullanıyorsunuz link verebilir misiniz acaba bebe yağı zararsız bisey dimi ben bilmediğimden soruyorum da
Merveii zeynnn5441 ben dalinin bebek yağını kullaniyorum. İçinde nemlendirme yarayan vitaminler varmış. Yorumlarda görmüştüm karin büyüdükçe ciltte kuruluklar oluyormuş bu da karin bölgesinde kaşıntı yapıyormuş. Kaşıyanlar bir süre sonra catlak oluşmaya başladı demişti. Bebek yağı da bol bol nemlendiriyor kuruluğun önüne geçiyormuş.