Can-tan Merhabalar , bacaklarım çok ağrıyor aşırı bi kilo alımıda henüz olmadı . 22+ 2 günlük hamileyim 56 kiloyum 3 kilo aldım . 1.65 boyum. Ama gelin görün ki bacak ağrısından uyuyamıyorum . Yürüyorum bol bol . Yürüyünce sıkıntı Yok ayaktayken sıkıntı Yok . Yalnız uzansam azıcık . Ağrı başlıyor . Varis için önlem alan var mı henüz bir şey Yok ama çıkabilir deniliyor 😒
Mahinursmr Can-tan bende 29+5 günlük hamileyim ve varisim oluştu cok ayakta durunca asırı şişiyor ama doktora sordugumda hamilelik döneminde cıkan varislerin gecici oldugunu sonradan gectiğini söyledi o yüzden üstünde cokda durmadım 😊
Hatunnn Can-tan canm asiri kilo almak degil de kiloyu hizli almak sikintili, varis genetikmis belki vardi gebelikte nuksetti, corap giy sklmassan birde soguk suyla masaj aksamlari rahatlatir en azindan uyurken
Esra16 Bende cikti malesef bacagimin 2 yerinde doktoruma söyledim tek şey varis çorabi giymek onuda sıkı olduğu için bu sıcaklarda giyemzesin baskada yapicak bisey yok dogumdan sonra grçer zatrn dedi
Can-tan Esra16 varis hamilelik sonrası geçer mi 😱 hiç sanmıyorum . Çıkmadı ama ağrılar sonucunda çıkacak gibi elham yapıyorum . Ağrım feci 🙈
Can-tan Mahinursmr ağrınız var mı peki .. çok yürüyorum Doğumum biraz daha rahat geçsin diye .. yarın öbürsü gün okul açılacak öğretmenim . Sürekli ayakta olacağım o zaman daha çok ağrım olur 😒
Esra16 Can-tan Valla doktor öyle söylediyse vardır bildiği diye düşünüyorum geçmezsede tedaviler var canım dünyanın sonu değilya 😄
hgcucuk Bende de varıs var 20 kilo almışım 64 kiloyum şuanda ama sağlık ocağındaki hemşire doğum yaparken riskli olabilir dedi yırtılma söz konusuymus