Busrra SEVGIMSEN Ben kleksan kullanmadim coraspin kullandım onu da kanama başlayınca kestiler 8. Hafta gibi
bsraguruler Bizde 7 haftaligiz otururken kalkarken devamlı sancı oluyor kasiklarim da özellikle afedersiniz tuvaletten kalkarken kasıklarım rahmim batıyor endiselenmem gerek mi normal mi sizce
Cellci Merhabalar, odalarını ne zaman yapmaya başladınız ve neler yaptınız ve hastaneden çıkarırken taşımak için puset aldınız mı
Busrra Cellci Biz odalari icin 7. Ayi bekledik ama 1 aydan fazla sürdü gelmesi ve de havalanmasi gerekiyordu ki ona da pek vakit kalmadı. O bekleme süresini iyi hesap etmek gerek. Puset dogum öncesi almak gerek bebekleri hastaneden getirmek için. Bizim bebek arabasinin puseti vardı onu kullanacağız.
Cellci Busrra 2 tane bebek karyolası olarak mı aldınız? Çift olunca hani masraf olarak uygun ilerlemek istiyorum, anne yanı park yatak vs gibi bir şeyler aldınız mı
Busrra Cellci Anne yanı park yatak aldım baslarda yatak odasında ikisini beraber yatirmak icin büyük bir park yatak aldim. Bebek odasinda beşik vardi tabi ikiye çıkardık besikleri aldik yani sonra odaya uygun parca bulamazsak diye mecbur. Ama oda yapmayacaksaniz basta gerekmez sonradan düzebilirsiniz.
Twinsss Selamlar, bizde 36+1 olduk. Haftaya doğum olacak cuma günü netleştireceğiz tarihi 37+0 37+2 arası istiyor doktorumuz. Oldukça heyecanlıyım. Bir hafta sonra kızlarıma kavuşuyorum 😇