Kızlar selam. Acil fikrinize ihtiyacım var. Benim evimin balkonu yok olsa da bulunduğumuz konum itibari ile çok fazla is ve kötü koku sorunu var ayrıca soğuk memleket çamaşırlarımı balkona serersem bu sıkıntılar olacak. Balkon olmadığı için giyinme odamda kurutuyorum ama alerjik rinitim ve alerjik astımım var bilen bilir o çamaşır nemi, kokusu vs kapı kapalı olsa bile beni mahvediyor. Ayrıca çamaşırlar içerde çook geç kuruyor. Hal böyle olunca bebek de geliyor diye bayağı araştırarak Arçelik 810kmg model kurutma makinesi aldık. Hamgi programı denediysem hep çekme yaptı, resmen kıyafetlerimiz birer beden küçüldü, giyilcek gibi değil. Kötü koku bırakıyor yumuşatıcı kokusu hiç kalmıyor bildiğiniz suyla karışık makine kokuyor. Kırıştırıyor. Sadece sentetik programında ütü kuruluğunda kurutursak çekme yapmıyor gibi, bebek kıyafetlerimde 2 cm çekme yaptı. Onu da makineden çıkarınca 2.3 dışarda kurutursam dolaba alabilirim. Havlularda çok işime yaradı yumuşacık yapıyor ve kıyafetlerdeki alerjen tozları inanılmaz güzel topluyor. Bugün iade için son gün. Siz olsanız napardınız? Sentetikte kurutmaya devam mı ederdiniz yoksa iade mi ederdiniz?