Ombur Kızlar 25 haftadayım vajınamda bebeklerin tekmelerini hissediyorum bu normal mi herhangi bir ağrı olmuyor vurduklarında ve herhangi bir kanama vs yok
Derininannesi_ Ombur bende 23.haftada bende de öyle özellikle yatınca aşağıda hissediyorum hiç bi sıkıntım yok şükür ama
Ombur kayraninannesii ilk defa bugün 2 kere tekme hissettim orda acı yok ama bilmiyorum bana Serkaj da yapılmadı
kayraninannesii Ombur ara ara oluyor bende dün detaylıya girdim sorun olsa söylerdi doktor bence içinizi ferah tutun 🌸
DnzDrn Bende yarın 24. haftama giricem. Benim bebede vuruyor aşağılara. 😁 Geçen cumartesi kontrolüm vardı gayet normal dedi. İyice inceledi rahim ağzını fln hiç bi sıkıntı yok dedi. Olabiliyormuş yani korkmayın.
Esenasel Soldaki bebeğim göbeğime vuruyor sağdaki vajinaya vuruyor ikisinin varlığını bu şekilde hissediyorum artık 🥰🥰
Msl_ege Ombur benim rahim ağzı kısa bende vajinada hissediyorum tekmeleri 21 haftalık şuan . doktora sordum tedirgin olup . 6. aydan sonra yukarı çıkar normla dedi . sizin bi de ikiz sanırım