Mineoksuz Merveee12 olmaması daha iyi çıkarttırırlar zaten de oda ameliyatta gidişatınızı kontrol etmek için çünkü vücut oksijensiz kaldığında tırnaklar morarıyor 😌
ElifGuven Merveee12 oje küpe takı yasak içeri giremeden çıkarttırıyorlar malesef sebebini bilmiorum burnumda piercing var çıkartmak zorunda kalıcam çıkarsa bi daha takabilecek miyim bilmiyorum 🤭😂
cerenmndv35 Merveee12 benm ayagımda ve elımde vardı bişi olmadı.sadece iki elimin işaret parmagmdakıleri çıkardılar
Merveee12 Mineoksuz bende duydum da sankı bı parmak açıkta olsa yetermıs dıyede duydum kalıcı oje ben çıkartım ne olur ne olmaz 😅
Aycelf2 Allah korusun tek ama dogumda bi terslik olsa ve size bse olsa tirnaginizda ojeylemi olume gtmek istersiniz bnce cok gereksiz ameliyat bu sonucta ne olacagi belli degil hani
Hatice3 Merveee12 canım sadece sezeryandamı oje yasakmış normalde sürebiliyormusun bende düşünüyordum acaba steril ortam diyemi
Bimelek Merveee12 benim minicik bi hızmam vardı ona kadar çıkardılar ojeyi de çıkarırlar diye düşünüyorum
Nily Merveee12 walla sezaryan olursam sanirim ameliyatima abdestli girecegim mutlaka🙂 Allah buyuktur nezaman ne olacagini bilemeyiz 😞 Makyaj yapmayida dusunmuyorum buyuk ihtimal o anlarda cok aglak duygusal olucam😂😂 daha simdiden oyleyim cunku
Benay Nily ben Doğuma eşofman badi saçı yukarda topuz olarak gitmeyi düşünüyorum ayyy o derdin içinde ay dur makyaj yapacam diyemem salak salak ağlarım ben ağıt koyururum bol bol abdestli giderim yeter ne olur ne olmaz diye o da ölür mölürsem ojeymiş makyajmış ayyy daraldım şimdiden doğururum fotoğraf çekecekseniz sonra çekin derim olur biter 😂
GecesMom Ben doğumdan bir gün önce manikürümü pedikürümü yaptırdım öyle doğuma gittim kimsede çıkart demedi canım konusu bile olmadı