Bayanlar ilk defa post açıyorum bunu da pek düşünmedim açmayı ama son zamanlarda çok dogumdan tedirgin anne görüyorum üzülüyorum bı nebze iyi gelsin size inşallah .39+3 de nst kontrolum yapıldı doğum kanalında bile değil çocuk dönmeye calisiyo çocuk sancın da yok denilip evime gittim .eşim işte ve ben koltukta uyumustum hastaneden gelince .hafif adet sancilari ılık ılık sırtıma vurmaya baslamisti ama çok aşırı hafifti .eşim arayıp nasıl olduğumu naptigimi falan sordu uyuyorum ama sanki bu akşam dogurucam az bisiler olmaya basliyor sanki dedim .tabi tabi çocuk içinde yürümeye başladı hala dogurcam de sen diyip bana sitem etti inanılmaz heyecanla bekliyordu o bebeği ama ben doğum nasil birşey diye düşündüm 9 ay tabi .akşam üzeri doktoruma mesaj attım adet sancilarim var dedim hastaneye gel nobetciyim dedi .gittik esimle nst sifir sancı alttan muayene de yumuşama bile yok aşırı sert dedi doktor .çocuk doğum kanalını bırak tam donememis bile dedi .eve gittim .gece uykumdan uyanmaya başladım sancılar geldikce .eşim gel gidelim hastaneye @dedi hayır doğum sancısı değil demekki bunlar dedim uyumaya çalıştım sabaha kadar 20 Dkda bı uyandigimi farkettim sabah iyice zorlandigimi farkedip hastaneye gittik eşim ise gitmedi ben öyle olunca . Doktor yine aynı şeyleri soyledi ama seni böyle bırakamam yatisini yapmaliyim dedi biraz daha beklicem dedim eve gittim .akşam 9 da aradım geliyorum ben tamam sezeryan yapin dedim bunu çıkarın artık dedim tamam ben hemen giyinip cikiyorum gel dedi .gittim bavullar çantalarla 10 bucuk da nst yaptık sıfır sancı çıktı . karnıma dokundu taş gibi sancıların var neden görünmüyor dedi .evet iki gündür geliyorum böyle cikiyo dedim alttan muayene etti 2 cm açılma var hayırlı olsun doğum başlamış dedi .tabi koridorda köyden gelen akrabalar bile vardı nerdeyse herkes toplanmış 😀 11 da suni sancı verildi ağrı kesici dediler ama ben hiç yer mıyım??? Yedim napim ilk doğumum . doktor suni sancıyi karsilamak için sıcak duşa gir dedi eşim üstüme doğum kıyafetini giydirip duşa soktu .çıktım lavman yapıldı 12 buçukta 7 cm olmuştu .çok hızlı masallah dedi ama sancılar artık acitiyordu eşim yanimda dayanamıyorum diyip ağlayıp çıktı puu sana dedim 😀 annem geldi o da agliyor sizle bı ugrascm git dedim . görümcem geldi korkma falan teselli etti ama korkmuyorum. 1 20 de tekrar kontrol 10 cm olmuştu hoop doğumhane ye .1.42 de bebeğimi kucagima aldım vurun poposuna dedim ağlasın .ay bebek çıkınca ki o his ne kadar hoş guzel ya .kuş oldum .doktorlar kesi dikiş bilmemm zerre birşey hissetmedim dedikodu yapa yapa diktirdim az dikisim vardi .eşim kardeşine bagiriyor sesi geliyo dogumhanenin kapisindalar .sebebi de şu ben dogumdayken kaynım eşime demiş ki Güldür Güldürdeki Naime ayrılmış programdan . Eşim de demiş carparsam görürsün güldür güldürü naimeyi benim derdime bak senin dedigine bak demis 😀😀 eşim bu dünyada ailemden sonra gelen en büyük sansimdi .7 aylık oldu bebeğimiz üç kişiyiz artık .çok mutluyuz . darısı sizlere korkmayın kızlar doğum acitsada yorsada kesinlikle dayanılmaz değil 😀 çok uzun oldu kızmayın lütfen