Brc__ Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak. Nişan dediğimiz şey beyaz olabilir mi? Sabah tuvalet kağıdına beyaz renkte kıvamlı bir akıntı geldi daha 35+4 teyim ve tedirgin oldum
Sukranerolkaradag Brc__ nişan değil o normal akıntı. Nişan pembemsi hafif kanlı ve yapışkan gibi oluyor.
Deletedmom397 Ya ne kadar kesin bilgi veriyorsunuz. Nişan renkli olmak zorunda değil normal akıntıyla arasındaki farkı geldği zaman zaten anliyorsunuz. Nişan yapışkan oluyor
Gamzelim Deletedmom397 nisanin beyaz renk oldugunu ilk defa sizden duyuyorum. Ki özellikle ebe bakmk istedi rengine. Beyaz akinti zaten hamilelik boyunca olur
Brc__ Doktorumu arayıp sordum korkmana gerek yok nişan değildir ana takipte kal dedi. Teşekkürler arkadaşlar
Sukranerolkaradag Deletedmom397 Ben daha görmedim nişan ama doktor bilgilendirirken bu şekilde ifade etmişti diye arkadaşa bilgi vermek için yazdım. Renk konusunda bilmiyorum ama yapışkanlık konusunda aynı herkeste.
Deletedmom397 SadunJanBalan renkli derken kirmizi pembe olması sart degil ama tabiki icinde renk var beyaz düz akıntı degil 🤣
Deletedmom397 Gamzelim diğer yorumlari okumamissiniz galiba sizin dediginize göre beyaz bi renk olmuyo mu 🤣