Prensesss_05 Mubufe Ben ekstira başka fitil kullandığımda ağızdan kullandım canim agizdan alındığında sersem gibi yapar baş ağrısı uyku hali yapıyor doktorunuz nasıl tavsiye ederse öyle yapmak daha makul ama ben vajinal kullandım halada kullaniyorum
Prensesss_05 Mubufe Vajila olarak kullanmak daha mantıklı tabi kullandığınız fitil bebeğinizin tutmasını güçlendirmek için benim bebeğim eşi assagidaydi ama şükür 23 den sonra yukarı çıkar dedi doktorum şuan şükür doğum yolum açıldı bu kanamalarda önemli olan muayene eden doktorunuzun sizi güzel takip etmesi
Selincek Mubufe canim korkma bol bol dinlen benim ilk gebeliğimdede oldu bu gebeligimdede vardi yeni geçti neden oluyor anlamis degilim şimdilik geçti ❤
Selincek Prensesss_05 beklemiyordum oldu vala canım ilk keseyi gorur gormez var dedi ama suan geçti şükür ilac kullandım duphaston
Theia Merhaba 6+2 de bende de oldu 1 hafta full yattm sadece wc ve dusa kalktım. Onun dısında birisi baktı bana yanı hiçbir sey yapmadım. 2 haftaya gecti . Progestan kullanıyodum zaten devamde ettim ama suan bıttıgı ıcın progestanı da bıraktım
Canseliko Mubufe benim de oldu aynı şekilde her yerime ağrılar girdi ama progeston verdi 1 hafta dikkat ettim ilaçları düzenli kullandım şuan çok şükür kanama kalmadı içini ferah tut sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
2anneoluyorum Mubufe Hic üzülme banada öyle demişti doktorum ilaç yazdı fitil gibi bişi idi adını hatırlamıyorum allatn aldım yuvarlakdi sonra geçti gitti 27 haftaligim şuan içini rahat tut ❤️
Goncagl15 Mubufe bana da öyle dedi doktorum canm her ihtimale karşı dinlenelim inşAllah geçecek stres yapmayalımm
Selincek Prensesss_05 vala bana doktorum önemsiz bisey korkma dedi 😳🤔 kizimda devlette neler demişlerdi dusuk riski şöyle böyle wc gitmiyordum korkudan bunda haliyle çocuk fln var hic dikkat etmedim
Prensesss_05 Selincek yinede tedbirli olmakta fayda var canım benim 3 kere oldu kanamam 1 gün dinlendim rutin hayata devam ettim ama yinede ne kadar da dikkat etsek olacak oluyor rabbim kotusunden korusn canım 🙂