serpilctn Kızlar doktorum bana ikili test yapmadı yani kan almadı sadece üçlü test yaptı oda ultrasona attı hersey yolunda dedi ama ikili test yapmadığı ve kan almadığı için içim rahat değil ultrasonda da hersey belli olur mu.?
Snglyd serpilctn dörtlü test alacaktır belki o ikili ve üçlüyü kapsıyor diye.ultrasonda ense kalınlığı burnu görğnmüşse belki ihtiyaç duymamıştır ilk ikisine.bide ayrıntılı ultrasonda hepten belli oluyor zaten.bence içiniz rahat olsun☺️
Adileeselvi serpilctn canım her doktor farkli birde yani bana göre ikili falan zaten yanılma payı oluyormuş doktorum öyle dedi benim riskli çıkmıştı biraz perinatoloğa gittİm oda sıkıntı yok dedi başka hiç bir test istemedi üçlüye de gerek yok daha kafa karıştırıcı detayliya girersin dedi
ElifPeker06 Snglyd sizce Ultrasonda ense kalınlığı sağlıklı ölçüde olmasi ve burun kemiği de olması yeterli mi ? Testlerde çok yanılma payi var bunlar yeterli olur mu yani
BayBaby İkilide risk çıkarsa üçlüyü istiyor doktorlar ama bilemedim doktorunuz ne düşündü. Benim ikili test normaldi gerek yok üçlüyü yaptırmana dedi
Snglyd ElifPeker06 ben bu konusa bence yeterlidir diyemem ama doktorum ense ve burunun normal olması bizim için rahatlatıcı faktörler demişti.