bayatkahve BirPatiSever evet hatta eşim nöbete gidecekti bir gün sonra doğurma lütfen nöbetteyken dedi 😂 doğuma hazırlanıyor rahim
leylo29 Busra2013 kuzum senin bebekte toplaniyor mu biyerde bnim yalanci sancilarim baslamis kasilmalar var bnde vajinalda kuyruk sokumunda agrim da var
Busra2013 leylo29 kız suan hepsı mevcut suan ayakalrı havaya dıktım sag taraf taş gıbı sagda toplanıo sertlesıo karnım korkuom bende
leylo29 Busra2013 Aynn arada oluyor hirilti oluyor bogazimda bide göğüsüm de agri oluyor cok yuruyemiyom is yapamiyom nefes nefese kaliyom
swetty_18 BirPatiSever benımde 2 gundur alt karın agrım ve alt tarafım ağrıyor dun nst ye gırdım normaldi herşey
adsmom BirPatiSever ben de 33. Haftadayım sanırım bu yalancı sancı dedikleri ara ara giriyor kasığıma. Doktorum düzenli aralıklarla olan sızlama değilse korkma dedi, ara ara oluyor benim de özellikle geceleri. 🤷♀️
cahillesohbetikestim BirPatiSever 35 haftalığım arada oluyor kasıklarımda ağrı ama dinlenince geçiyor o yüzden çok önemsemedim açıkçası
Bahar0102 3mlek2bebkannesi korkmayın benim 25 haftadan beri 20mm bide ikiz gebelik şuan 33 haftalık olduk sizin gayet iyi zaten bebek büyüdükçe rahim boyu düşer