BirPatiSever Ağrınız var mı? Benim alt karın ve kasık ağrım var bugün başladı. Yatınca geçiyor ama yürüyünce falan ağrıyor. Normal mi, Siz de durumlar nasıl
Defne2018 BirPatiSever bende de oluyo bazen nedendir bilmiyorum canım 32 haftadayım bende belimden çok çekiyorum çok agrıyo bide sertleşiyo karnım
nisaninannesi2 BirPatiSever 35 haftalık hamileyim. Bazı gün diyorum ki sanırım doğum başlıyor, sürekli kasılıyorum dakika tutuyorum düzensiz oluyor ama 3-4 saat sürüyor. Bazı geceler kasık ağrısı oluyor uzun süre geçmiyor. Erken doğum riskimde olduğandan her an tetikteyim.
Mihri-balim_ BirPatiSever bende de oluyor ara ara alt kasıklarımda ağrı gayet normal mis artık bebekte büyüyor baskı yapiyo
Hzlkbra BirPatiSever 32 den selam 🙋♀️ 3 gündür sürekli sancım ve ağrım var 🤦♀️ afedersin ama lavaboya bile gitmeye korkuyorum 🙄 sürekli altım ağrıyo belimin ağrısından topallıyarak yürüyorum diyebilirim 🤦♀️ yani yalnız değilsin canım
BirPatiSever Hzlkbra size de geçmiş olsun. Benim belimde ya da altımda değil de sağ kasık ve alt karında daha çok
Deletedmom_33 BirPatiSever Bende gaz varken oluyor. Bazen gece yatarken aniden oluyor hareket edemiyorum. 34+4′üz. Onun dışında yalancı sancı dedikleri olabilir yine takip edin devam ederse bir görünürsünüz içiniz rahat eder
BirPatiSever Deletedmom_33 yok bu gaz sancısı değil. Alt karında ağırlık gibi ağrı sağ kasık da aynı şekilde
3mlek2bebkannesi BirPatiSever 31+2 vajinada agrı bile denmez sızı var bugün muayene oldum rahim ağzım 40 mm di 34mm düşmüş progestan günde 3 çıktık devam ederse iğne al vurul dedi 😵💫
BirPatiSever 3mlek2bebkannesi geçmiş olsun bikaç hafta daha idare etse bari rahim ağzınız, progestan işe yarar İnşallah 🙏
Kayserilim38 3mlek2bebkannesi iyide daha yüksekmiş mm neden protestan iğne falan vardiki düşük değil sizinki oysa
3mlek2bebkannesi BirPatiSever amin inşallah zaten 36 hafta dolduğu gün sezeryan olucak psikolojik olarak çöktüm iyice
Deletedmom_33 BirPatiSever Canım yine de devam ederse bir görün sağ kasik Allah korusun apandisit vs olur. Benim sol kasığımda vardı o şekilde ağrı 27. Hafta filan ben acile gitmiştim yine de. Belki sade bebek baskısından dolayıdır içiniz rahat olur
BirPatiSever 3mlek2bebkannesi neden daha fazla beklemiyorsunuz. Belki 37-38 haftaya kadar götürür. İnşallah 🙏 36 hafta da iyi aslında küçük değil, sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🙏
Bahar0102 3mlek2bebkannesi korkmayın benim 25 haftadan beri 20mm bide ikiz gebelik şuan 33 haftalık olduk sizin gayet iyi zaten bebek büyüdükçe rahim boyu düşer
3mlek2bebkannesi BirPatiSever keşke beklesek canm ama bizde yok yok gelişim geriliği rahim ağzı yetmezliği bende böbkr hastalığı