papatya56 Kızlar iki gundur hareketini hisset miyodum bugün sağlık ocağına gıdıp kalp atışını dinledim çok şükür içim rahatladı
Deletedmom_33 papatya56 Canım ben 18 de başladım o zamandan beri hep hissediyorum ama aşırı hareketli benim oğlan.
Mrvsmt2502 papatya56 o haftalarda düzenli hissedilmiyor canım çünkü bazen içe dönük oluypr tekme falan atsa da hissedemezsin o pozisyon yeri daraldıkça daha çok hissediliyor
papatya56 Etgrlgz Bende her gün hıssedıyodum dun cok az az hissettim içim rahat etmedi gıttım dinledim
papatya56 Deletedmom_33 Benimkide çok hareketliydi iki gün çok net hissetmedim dün toplanıyodu sol tarafıma kalp atışını dinlemeye gıttım
ipekveatlas 24+4 de cuma günü randevum vardı doktora bizzat sordum artık bu haftadan sonra her gün hissetmelisin dedi. ben 22de hissetmedim mesela düzenli. ama artık düzene girmesi gerek 25ten itibaren
ipekveatlas papatya56 benimde tersine o gün kuduruk olan bebek o günden beri sanki karnımda hic yokmus gibi arada bi pıt pıt yapıyo of of. ne zormus analık
papatya56 ipekveatlas Çok zor canım serklajlıyım iki kaybım var en ufak şeyde korkuyorum benımde 20 haftadan beri her gün hıssedıyodum dun hıssetmedim korktum