kalpatisi_ cgnduru 5. Haftada değerim 3290 dı. Haftalar değere göre bakılmıyo canım. 5. Haftasında çok düşük değeri olan da var değeri tavan yapmış kişilerde var. Hormon salgılanmasına bağlı çıkan bi sonuç o
Benferus cgnduru 4. Haftamda 5800dü.kızım olucak inşallahh. İkiz ancak keseleri görünce anlaşılır. Sağlıcakla gelsin👼🏻
cgnduru Ekilemradahuc ayy inşallah tedavi oldum ama tutmadı kendi kendime hamile kaldım ikiz çok istiyorum ❤
cgnduru kalpatisi_ anladım canım ben öyle biliyodum haftaya göre artıyor diye bana yüksek geldi arkadaslarimla konusuyorum o zamanlarda hep düşükmus benim 4500 şaşırdım baya
Ekilemradahuc İnternete de haftasına göre beta değerleri ortalama olarak yazıyo oraya da bakabilirsin🥰
Ahsen34 cgnduru hafta ıle beta arasında ılıskı yok canım. Onemlı olan artısın sağlıklı olması. Bebegın kaç haftalık olduğu bas popo ölçümü ıle doktorunuz söyler
Zeynepp_ Benimde 5.haftada 10292di baya yüksek çıkmıştı ama dedikleri gibi değere göre hafta bakılmıyor
pusatmom35 cgnduru benim o haftalarda 4000 çıkmıştı ama kese gozukmemisti doktor bu kadar yüksek değer çıkıp da kese gozukmeyince ikiz gebelikten şüphelendi ama tek gebelikmiş 🥰
cgnduru pusatmom35 anladım canım normal o zaman arkadaşlarım regl gecikmesi sonrası 45 ti işte 10 gün sonrası 650 falan dedi sasirdim benimki 4500 ler olunca 😀