[silindi] Gzmmhmmd gayet güzel ben olsam koyardım karışmasınlar bi zahmet🙄 çok sevdiğiniz isimden vazgeçmeyin
YoremBal BernaDolan sizinkide güzel uymuş 😊 aminnn sağlıkla alalım inş oğluşlarımızı kucaklarımıza 🙏🏻
BerrinMercanKaraca Ben cinsiyetini öğrendiğimde koydum 28 haftalık suan 😍 Türkçe isim olsun istedim Batur koydum. Batur , ''kahraman ve yiğit savaşçı'' anlamına gelen, Türk ve Moğol dili kökenli onursal ünvan. Bu ünvan, cengâverlerlik ve yiğitlik yapmış askeri komutanlar ve destansı kahramanlar için kullanılan bir Altay terimidir.
PnRTurK53 Gzmmhmmd asil şu sıra çok hit ☺️ Bende nasipse asil alp istiyorum ama eşim sadece alpten yana 🙄 bakalım neye karar vericeZ 😁
Kubranurbulur Gzmmhmmd benim oğlum olsaydı hamza yasir koyacaktım 💕 yasir ismi farklı güzel düşünebilirsin artık ikinci bebişim oğluş olursa ona koyarım 😂🙈
Lyl Gzmmhmmd yani yardımcı olurmu bilmem ama benim en genç sahabe ve hikayesinden dolayı hayranlık duyduğum ismi koymak istiyorum oğlum olursa Musab umeyr 😍
Zuzu35 Gzmmhmmd üç haftaya kadar doğum yapıcam Allahın izniyle oğlumuzun adı barlas olucak,manası kahraman,savaşçı.