SayeMom Esincapkin benimde kız cinsiyet 18.haftada pıt pıt hafifçe seğirmelerle hissettim 20-21 gibi karnımın üstünden saniyelik kaymalar oluyordu😆
Ceydaa61 Esincapkin ben de 17+0 oldum ve benim de kız :) 1 haftadır hafiften hissediyorum. Ama 2. gebeliğim. İlk gebeliğimde 19. haftada hissetmiştim. 2.de daha erken hissediliyor.Karın yapısına göre de değişiyor.
minik4550 Kubra-nisan bende 15 ikinci benimde nasil hissediyorsunuz tam olarak ben unutmuşum biraz bagirsakmidir diye düşünüyorum yani
Esmaonur Esincapkin ben ilk 17+4te hissetmiştim. Ama net hareketler 20 hafta itibariyle başlamıştı. İki üç haftaya çok net hissedersiniz 🌸
Sinem_20 Esincapkin benim 4. Hamileligim ben bile 17+3 de hissettim ilkte daha geç hissediliyor 20 22 haftaya kadar hissedersin
dilaaaraozturk Esincapkin kuzum ben 22 de hissettim tam olarak daha erken senin beklemen gerek biraz daha
Birgul Esincapkin ben 19-20 gibi hissetmeye başlamıştım ama col hafif seyirme gibi, ilerleyen haftalarda daha güçlü oluyor tabi az kalmış hissedersinz yakında ☺️
Birgul Esincapkin hayır seyirme gibi oluyor minik minik bazen gaz hareketiyle bile karıştırabilirsin demişti doktor. Acı daha cok son haftalarda oluyor tekmeliyolar paso 😂
portakalcicegii Esincapkin allahım şu postu açmayı banada nasip etsin ❤️🤲🏻 Saglıklıca kucağına Alman dileğiyle 🤲🏻