Makskala Ya hastahane de birbuçuk gün kalacam o yüzden yanıma bebek için bir tane 5li takım alayım diyorum bide ayaklı zıbın alacam. Ama şubatta doğum olacak görümcem soğuk olur ben iki kat giydirdim dedi benim de aklım karıştı çok kalın olmaz mı öyle de. Yani zıbın giydireceksem eğer içine bide 5li takımların alt ve üstü oluyor ya ondan giydir dedi. Ama zaten takımların içine uzun kollu zıbın giyecek bu bebek tekrar içine takım mı giydircem. Hadi bi alt daha giydiririm ama tekrar tekrar alt üst giydirmeye gerek var mı. Umarım anlatabilmişimdir. Sizler nasıl yaptınız
Zehra-46 Makskala birtane uzun kollu zıbın giydirirsiniz alta bir tane ayaklı pijama onun üzerine beşli takımı giydirin o kadar kat kat giydirmeye gerek yok sadece altına iki tane pijama giydirin
Nihanus Makskala bende nasipse şubatta doğum yapacağım yarım kol badi uzun kol badi ve alt üstünede patikli tulum giydiririm 2. Bebek benim bu arada. Penye battaniyede olacak zaten birde tabiki normal bi battaniye kalın. Ancak bu tip en az 4 set götüreceğim oğlumda 3 takım yetmedi
Unlukacar Makskala hastane odaları sıcak canım üst üste giydirmeye gerek yok yanlız zıbın ve üst yedekli al göbek bağı yeri Kanama yapıyor
Makskala Zehra-46 ay evet ya bana da çok kalın gibi geldi çünkü. İki kat aynı şeyleri giydirmek dediğiniz gibi altına giydirsem iki tane bence de yeter
Suzanne Kuzum hastane ortamın nasıl bilmiyorum ama normal odaysa ve sıcaklık idealar uzun kollu zıbın üstüne tulum, yada alt üst takım yeterli olur iki takım üst üste giydirmek hem bebeği rahatsız eder hemde isilik yapar
Makskala Suzanne sıcak oluyo genel de aslında evet sonra hep sıcağa da alışsın istemiyorum biraz bağışıklık kazansın yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
Makskala Nihanus teşekkür ederim bende iki takım aldım sadece yeter diye tecrübesizim de 🙈 yedek alayım bende
Annemiz Nihanus ne için yetmedi kusuyo mu yoksa altına felan mı yapıyo biz tecrübesizler için biraz daha açıklama yapsanız 😂🥰
Unlukacar Makskala Rica ederim canım bizim öyle olmuştu çok üst değiştirdik canım ondan dolayı söyleyeyim dedim ❤️
Nihanus Makskala valla kaka oluyor çok fena mekonyum olayı var ilk kaka yemyeşil 🤣 erkekse zaten fıskiye açıyor bi tur 😅
Nilufar_1996 Tulum üstüne takım nasıl gider acaba. İçten üzün kollu badi ve bulabilirsek külotlu çorap giydirip sonra alt üst takım giydirmek daha mantıklı geliyor bana
Zehra-46 Nilufar_1996 yenidoğan bebeklere külotlu çorap giydirmek büyük marifet gerektiriyor annesi 🤷 en iyisi içten bir tane ayaklı alt giydirmek hem bebeğide rahatsiz etmez
Nilufar_1996 Makskala bilmiyorum ki o zamanki duruma göre giydiririz her halde bizimde Şubat 22 doğum aldığım yenidoğan tulumlar mevsimlik çok kalin değil bitane kalın dışarda giydirmelik Tülum aldım çıkarken giydirim üstüne
Merve_0109 Makskala ben 1.5 ay oldu doğum yapalı hemşireler bile uyardı bu takımın altına bir kat giydir diye yeni doğdu cildi ince üşür dedi bende hala iki kat giydiririm bir tane uzun kolu zibin bir tane altına bir tekli alt üstüne ne gidririsem artık
Aysee_35 Makskala bende şubatta doğum yapıcam 3 takım aldım ben yanıma ne olur ne olmaz diye. Bence tekli 5 takım az gelir.
Deletedmom_33 Makskala Benimde Şubat’ta. İlk vermek için 5li takım koydum. 10 ki takım aldım. Yedek 3 ki ve 5li koydum. Dışkı vs den kirlenir filan diye. Penye ve puffy battaniye alacağım yanıma. Eve dönerken sarmak için
Busrabaksii Makskala valla annelere bakarsan astronot tulumla falan yatırman lazım böyle şeyler annelere sorulmaz çünkü o çocuk hep üşür 😂😂