Ikigozumuncicegiii 10+2 yiz ilk evladımız kız da oğlan da başımız üstünde ama merak işte 🥰 Henüz erken ama pozisyon çok uygun olduğundan belki tecrübeli annerler fikir verirler 🤗 https://imgyukle.com/i/os0Vph
Senays Ikigozumuncicegiii erkek gibi benim oglusumda boyleydi ama tipi çok tatlı yaaa gulumsetti essek 🥰🥰🥰🧸
Melisakpln Ikigozumuncicegiii kız gibi öğrenince yazın lütfen olurmu tahminlerim dogru çıkıyor normaldede 🤗
Krkrm-02 Masallah, yerim ben bunu ya minos 😍 Oglunuz olcak Allahin izniyle, ayni resim bizde de var 😂😂
Ikigozumuncicegiii Krkrm-02 Allah bağışlasın sizin kuzunuzu da inşallah Bişey sorucam 10 hafta için epey büyük değil mi oğlan gördüğümüz kısım 🙈hep böyle mi oluyor
Krkrm-02 Ikigozumuncicegiii Sagolun Allah razi olsun ❤️ Ben viyanada yasiyorum bizim burdaki doktorlar 3ayin sonunda net cinsiyeti kesin demisti, ama türkiyedeyken de bi doktora göründüm orda da böyleydi resimleri anlamistim erkek oldunu hersey meydandaydi 😅💙
annesinin_beybisi Ikigozumuncicegiii o gorunen şeyin pipi olduğunu sanmiyorum o kadar büyük pipi olmaz ki bacağı kadar neredeyse bence o kordon ve bebek de kız 😊
Ikigozumuncicegiii annesinin_beybisi haklısınız epey büyük bı cinsiyet öyle bakınca 🙈😂 Teşekkür ederim yorumun uz icin
Ikigozumuncicegiii Krkrm-02 bakalım bende bizimki onuncu haftadan göstermişti herşey meydandaydi diye anlatacak mıyım bı gün 🥰🙈 Teşekkür ederim
Krkrm-02 Ikigozumuncicegiii Hahah anlatirsin insallah canim benim minigimiz biraz daha büyüsün sana neler ne hareketler göstericek 😂😂