inciyanesiveannesi 8 haftalık hamileyim. Doktor bebeğimin kesesinin küçük olduğunu ve kalbinin durmasına sebep olabileceğini söyledi. Bu durumu yaşayan var mı?
svmeybgl inciyanesiveannesi arama kısmına yazsanız bazı başlıklar çıkıyor geçmişte bunu yaşayanların bazı tavsiyelerini gördüm bi bakıp sizde deneyebilirsiniz
1072PINAR inciyanesiveannesi Evet canım ben o yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım 9+4 ye.Kesesi bir yere kadar büyüdü sonra büyümedi.Bebek büyüdü ve keseye sığamadı 😔. aldılar bebeğimi😢
Muhammedamine inciyanesiveannesi pek iyi bir durum değil Ama rabbim çok büyük hiç belli olmaz . Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde sana bağışlasın yavrunu inşallah herşey yoluna girer dokrorunuzun dediklerini harfiyen uygulamanızı tavsiye ederim
inciyanesiveannesi 1072PINAR çok üzüldüm geçmiş olsun ben de aynı durumu yaşamaktan korkuyorum kızım kardeş istiyorum diye ağlıyor moralim çok bozuk
inciyanesiveannesi Durumu böyle olup da kese büyümeye başlayan ve gebeliği devam eden kimse yok mu? İki ayrı doktora gittim biri olumsuz diğeri daha olumlu konuştu. Ne düşüneceğimi şaşırdım.