Tosuncukannesi Srklc oldu bacım hatta göbeğimin ortasından siyah çizgi geçiyordu 🤗 hormonlardan dolayı doğumdan sonra geçti gitti 😘
Selindora Srklc bende 20 haftadayım bendede oldu ince tüylenme.veya renkleri mi koyulaştı bilmiyorum.ama değişiklik var
kartanesi02 keremveannesi doğumdan sonra döküleceği yalanına kendini fazla inandırma canım hiç öyle olmuyo tabi bu kişiden kişiye değişedebilir ama bende malsef dökülmedi kalıcı olabiliyor kendini alıştır 😄 ama tabi hamilelikteki kadar koyu renkli olarak kalmıyo
elfkara Agda mi yapsam acaba diye düşündüm bende de var tabi hafif de olsa mevcut ama bu durum bile sinir ediyor 🤔
Duygudikicidkc Bende de oldu hem göbeğim de hem yüzümde dökülür mü acaba sonra yoksa yüzümü almam lazım
kartanesi02 keremveannesi valla hiç üzmek istemezdim ama benide dökülür diye kandırmışlardı dökülmediğini görünce daha çok üzüldüm bari siz bilinde alıştırın kendinizi ama kahverengi çizgi tamamen gidiyor o kesin bilgi😄
Zuleyhakazan kartanesi02 doğumdan sonradami gitmiyor 😔ay tüh ya hamile olmadan önce hiç yoktu hamilelikten sonra oldu hep
kartanesi02 keremveannesi bende 20 li haftalarda çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam şuan ikinci hamileliğim 28. Haftadayım ama bunda çıkmadı bende anlamadım