Goncagl15 Bicicek_bibocek ben burdrun ilçesinde oturuyorum antalyaya 1 saat uzaktayım bulundugm yerdeki doktorumdan memnunum hayrlısı olsun hakkmzda dedğnz gbi sezaryan olursam zTen devlette olurum ama normal bir doğum olursa asla devlette ebelere güvenmiyorum çok kötü davranıyolar Rabbm yardmcmız olsun inşalalh çok zor peki medstar hastanesi muayane ücreti hakknda bilginz var. Mı o hastaneyi biliyorum fakat ücretini bilmiyorum
gldn065807 Goncagl15 ben araştırma hastanesinde burcu hanım var ona kontrol oluyorum her testi de yapuyor ayrıntılı falan çok iyi bir doktor bide Antalya atatürk devlette var ordada Tülay Aysal var mutis bir doktor oda bütün tahlilleri yapuyor hangisine randevu bulursam ona gidiyorum açıkçası
Goncagl15 gldn065807 büyükşehirde yaşayınca öyle canım malesef zor alınıyor randevular vs ben özellerden fiyat almak için bile arıyorum ulaşamıyorum bekleyen sayısı cok oluyor herşey sıkıntı yani büyükşehirin Allah yardmcnz olsun canım
Goncagl15 Bicicek_bibocek canım ben burdurun ilçesindeyim cok kolay rabdevu alabiliyorum sıkıntı yaşamıyorum şükür
ipekkizim2601 Bicicek_bibocek doğum ne zman yaoacaksiniz bnde yunus beye gidiyorum 36 haftalık hamileyim
Kelebek1388 Antalya Medstar Yıldız Murat Bulut gerçekten çok çok iyi bi Dr ilk bebeğimde tanıştım son bebeğimde de o idi doktorum tavsiye ederim şuan 200 kusür olmuş sanırım muayene
Goncagl15 Kelebek1388 baya artmış yaa ama mecbur bir şekilde gitmekte gerekşyor teşekkür ettim medstarı cok duydum
Kelebek1388 Goncagl15 Hastane olarak da sakin Bi hastane çok kalabalık yok doktor zaten 10 numara benim son 15 günüm 🥰
Esrasarigul Ben de Vitale Koray Duman’a gidiyorum yılbaşından sonra gittiğimizde 175 lira ödedik ama doğum ücretini bilmiyorum bilen varsa acaba yardımcı olabilir mi çünkü insan kendini ona göre ayarlamak istiyor
Bicicek_bibocek Esrasarigul vitale 4250 oldu diye duydum . Daha 3-4 ay önce arkadasm doğum yaptı 3300 e
Esrasarigul Goncagl15 Taner Bey ve Murat Bey’den memnun olan ben de çok duydum Koray Duman da ablamın doktoruydu bu yüzden tercih ettim şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadık gayet eğlenceli güler yüzlü bir doktor hatta onun sayesinde gebeliğim rahat geçti diyebilirim 😊
ipekkizim2601 Bicicek_bibocek bn 2021aralik ayında konustum doğum ücretini bide eşim sağlıkçı olduğu için ona göre indirimden yararlandık benim fiyat yazmam doğru olmaz