seker55 Kızlar 15 aralıkta kimyasal gebelik geçirdim Adetim bugün itibariyle 17ocak yani 7gün geçmiş gözüküyor 2gün geçince test yaptım negatif şimdi yapmadım malum formdan tanıyanlar vardır beni yine bir hüsran yaşamak istemedim testlerden artık nefret ediyorum sizin ne kadar geçikti adetiniz hemen oldunuz mu
PrensesFiona seker55 kanaman mı 15 aralıkta başladı canım ben orayı tam anlamadım.17 ocakta 7 gün gecikti diyorsan yani öyleyse o zaman senin adet döngün anladığım kadarıyla 27 günde bir oluyor.Eğer böyleyse Bence bir test daha yap canım belki testte gözükmemiştir.
Ozgeliko seker55 canım bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim,Aralık 12sinde adet görmüştüm,benimde bugün 7.günü gecikmemin,karantinadayim test de yapamıyorum beklemedeyim ben de senin gibi
seker55 moom222 anladım nasıl sıfırlanınca zaten geçen 16aralıkta adet oldum ben sıfırlandı beta hcg ama ikinci adetim gecikti
seker55 PrensesFiona aynen kuzu geçen ay işte kanamayla attım gebeliği o adet sayılıyor her ne kadar kimyasal da olsa ama şimdi 7gün gecikmem var test yaptım negatif onu da zaten zorla yaptım artık olacağını düşünmüyorum nedense umudu mu kaybetmeyim diyorum ama her ay test yapmaktan midem bulandı
PrensesFiona seker55 Umutsuz olma canım. Kimyasal geçirmen aslında iyi bir şey. Bende kimyasal geçirdim ertesi ay hamile kaldım. 35 haftalığız şimdi. Doktorum da üzülme aksine iyi bir şey dedi. Hamile kalabilmek için tüplerinin açık olduğunu eşinin bir probleminin olmadığını gösterir dedi. Tam tesi umutlu ol.
seker55 Ozgeliko bugün yaptım negatif bir şey olsaydı teste çıkardı yani 7gün çünkü bakalım ne zaman olacak adet belki de düzeni şaştı
Umudayolculuk Kimyasaldan sonra çok gecikende oluyor hamile kalan da. Benim dr adetim sonraki ay gecikmişti düzen şaşabiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Dicle04 seker55 bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay üç gün erken adet oldum. Kişiden kişiye değişiyordur
portakalcicegii seker55 2 hafta sonra adet olmuştum ama çok ağır geçirmiştim. Kasık agrısından yürüyememiştim