Sblut23 Kızlar 22 günlük bebeğim var gazlı olduğu için metsil gaz damlası aldık ama eşim eczacıya sormamış günlük kaç damla kullanabilirim bilgisi olan var mı ?
Gecegunesi Sblut23 onu bilmiyorum, biz nurse harweys kullandık 6 saatte bir 5 damla veriyordum çok gazlıydı
gldn065807 Sblut23 benim oğlumda çok gazliydi senin dediğinide diğer gaz damlasında ise yaramadı ben nursehartveys kullandım çok iyi gelmişti dene bence benim oğlum gece gündüz uyumuyan bir bebek ti
Sblut23 Gecegunesi memnun kaldın mı peki ? Ben biogaia kullandım ondan memnun kalmadım tavsiye üzerine bunu aldım
Gecegunesi Helpmee günde toplam 20 damla yapıyor zaten belki onun için 22 yazıyordur ama tek seferde 22 damla vermek çok zor zaten , 6 saatte bir 5 damla verirseniz daha etkili olur. Mesela ikindin 4 gece 10 sabah 4 birde sabah 10 da vermek gibi
Drygmr Sblut23 az önce bir fizyoterapistin videosunu izledim. Bebeği yüz üstü plates topunun üstüne yatırmış, hafif hafif salliyordu topu. Gaz sancısı içinde çok iyi diyordu, deneyin isterseniz
Feyza-nur Sblut23 onu bilmiyorum ama üzerinde ve içindeki kağıtta yazıyor olması lazım ben başka damla kullanmıştım üzerinde yazıyordu eğer yazmıyorsa doktoruna bi yaz istersen bazı damlalar kiloyla orantılı veriliyor
mrvrm Merhaba herkese. Bebeğim 14 günlük. Gazdan uyuyamıyor. Hastaneye gitsek damla yazarlar mı? Yoksa küçük mü daha?