Leyya0403 Deletedmom_29 66 kiloyla hamile kaldım şuan 15 haftalığım 63 kiloyum bakalım doğuma kadar ne kadar alıcam
Deletedmom_29 Aylin_16 1.73 boyum canım doğru insan ağırlaşıyor rabbim kolaylıklar sağlasın hepimize inşallah 😊🙏
Aylin_16 Deletedmom_29 boyun uzunmuş canım bence problem etme gebeliğinde tatlı tüketmezsen hiç problem olmaz yeterki tansiyon şeker vs olmasın sorun olmuyor yani ki boyuna göre abartılcak bir kilo değil
kardelen25_ Deletedmom_29 65 kg ile hamile kaldım. 75 kg iken doğum yaptım. Kızım 8.5 aylık şuan 66 a dusebildim yeni o da diyetisyene gidip diyet yaptığım için 😂 yoksa veremiyordum maalesef.
Elif_alya Deletedmom_29 Amin kuzum inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏☺️
Deletedmom_29 Aylin_16 Gebelik şekeri vs çok söyleyen oldu etrafımda. Biraz onlar aklımı kurcaladı hayırlısı olsun inşallah rabbim herkese sağlık versin kimsenin elini boş bırakmasın 😍🙏
Durunbigeldim Deletedmom_29 45 ile hamile kaldım 70 ile doğurdum şuam 52 kiloyum ödemmiş benim ki gitti çabucak
Aylin_16 Deletedmom_29 herkesde çıkacak diye bişey yok canım kaldı ki senin abartılcak bir oranda değilmiş kilon tabi gebelik düşünüyorsan hafiflemekte yarar vardır Allah gönlüne göre versin
Momandchildren Deletedmom_29 kolay kilo verdim ,Şimdi 34haftalik hamileyim yine gorenler 5aylik saniyor,Gebelikde hep korkardim kilo alirim diye,tam aksine oldu benim için,Belkide beslenmem az diye
Deletedmom_29 Momandchildren Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏😊 Kilolarda hemen gider 😍
Merve_0109 Deletedmom_29 60 ile hamile kaldım 80 kiloyla doğum yaptım ve 1.5 ayda 63 kiloya düştüm mutluyum 😅