Butterfly__ Kızlar geçen sene bir düşüğüm olmuştu o zaman hamileliğimde tek anladığım belirti idrarımın koyu renk olmasıydı her hamilelikte idrar rengi koyulaşır mı tek dikkat ettiğim belirti o
litfenama Butterfly__ idrar rengi ne kadar su içtiğinize bağlı olarak değişir. Yani hamileyseniz ve çok su içiyorsanız idrar renginiz açık olur. Bu tarz genel durumları belirti olarak almak, sizi hayal kırıklığına uğratır sadece.
Deletedmom622772 Butterfly__ tek basına hamilelik belirtisi değil ama ben hamile olduğumu bilmezken basıma gelmisti acildeki doktor gebelik olabilir mi demisti yani genelde gebelerde idrar yolu enfeksiyonu vs sık görüldüğü için o dönem başınıza gelmiş olabilir
Butterfly__ litfenama teşekkür ederim , başka hiç belirtim olmamıştı demek ki oda bir belirti değilmiş
Butterfly__ benimmdunyamm ama şöyle ki ben normalde çok su içen biriyim geçen sene hamile kaldığımdada öyleydim ama idrar rengim koyulaşmıştı bana o yüzden belirti gibi gelmişti
Butterfly__ Bfduam 7 8 gün kala olmuştu bu sefer yine öyle oldu bugün adetime 6 gün kala hamile olduğumu öğrendim
Bfduam Butterfly__ çok sevindim adına, hayırlı olsun şimdiden🤲 Yumurtlama takibi yapmış mıydın ovulasyonla? Adet rengi çok mu koyu oluyor? Çok su içiyormusun?
Butterfly__ Bfduam çok teşekkür ederim darısı başına inşallah 😇 evet yumurtalama takibi yaptım ovülasyon testi kullandım. Çok su içerim evet. Adet rengim bazen koyu bazen açık değişiklik gösterirdi.