sabahları yataktan kalkıp yere basarken hem zorlanıyorum hem de canım çok acıyor :( doktor omega3 markasını değiştirdi sadece ama değişen bir şey yok bazen yürüyemicek kadar şiddetleniyor başına gelip çözüm bulan var mı
    Benimde iki gündür sağ ayak parmakları ve üstü hamlama ağrısı şeklinde ağrıyor ve karincalaniyor hamilelikle ilgili olabilirmi sizin agrinizin şeklide böyle mi?
    Banda oluyor ya ilk kalktığımda tabanım cok acıyor ama hiç aklıma gelmedi sormak o kadar cok yerim ağrıyor ki ona sıra gelmedi
    aynı dert bende de var topuk ayak ve parmaklar 😞
    Bende de oldu bu sabah ve ayaklarım ellerim şişmiş bi şekilde uyanıyorum gündüzleri bol su içiyorum ama yeterli olmuyo galiba ödem var sanki heryerimde
    Bende de var ama önceki gün yürüyüş yaptıgım için sonradan çıkıyor acısı 🙄
    Mells 24 26 hafta larimda cok batiyordu tabanim sanki icinde bi cam falan varms gbi 29 bitmek uzer3 g3cti canim benmki
    Mells bende çok cektim dışarı cıkasım glmiordu ayakda duramıordum magnezyum ilacı verdi doktorum hemen gecti şükürr
    Sorun bende değil yani magnezyumda o zaman :( evet aynı cam batığı gibi başladı acısı şuan sanki kırık ayak üzerinde yürümeye çalışıyormuşum gibi ..üstelik daha 14. Hafta bunlar için çok erken değil mi :((
    Hani 2.trimester hamileliğin balayıydı 😂😂
    Mells bn bn bn 2 hftadr cekiyrm bsamyrm nrdyse npicm blmym aglicm artk agridn cozm blursn bnada syle nolr
      Edaaaaa dün dayanamayıp başka bir doktora gittim ödem her zaman gözle görünür şişlik demek değilmiş bizim damarlarımız ödem yapıyomuş :( o yüzden çok acıyormuş. Tuzu sıfıra indirmemi söyledi bir de kendi deneyimim ne kadar doğru bilmiyorum ama deniz suyu ağrımı hemen alıyor yüzmek çok iyi geliyor mineralli su neticede illaki yararlıdır ama bana ilaç oldu sabah kalkınca artık sorunum :(
      Mells şekerli gıda çok tükettiysen ondan olur ben bir ara meyve çok yedim dediğin gibi sabahları basamıyordum azaltinca gecti