Zeyna27 Kızlar kaçıncı haftada girdiniz acaba ilk renkli ultrasona ben kliniğe gidiyorum ben kendim mi istemeliyim yoksa doktorum kendi mi açıyor 12+3 deyim çarşamba 12+5 de gidicem renkli açar mı ??
deletedmom87894 Zeyna27 16 da görmüştüm özelde tabi net olmuyor 16daki en net ayrıntıkınukrtason için gittiğim 21. Haftamda oldu
Eslem_1 Zeyna27 deletedmom87894 renkli ultrason keyfi yaptırılan bir şey mi? Çok da bir gerekliliği yok sanırım önemli olan detaylı ultrason değil mi 20. Haftadan sonra yapılan ?
Ipekkarakus0 Zeyna27 her ultrasonda renkli oluyor diye biliyorum ben 9. Haftadan beri renkli ultrasona giriyorum
yasemineymenarin Renkli ultrason 20-24 haftalar arasında yapılıyor devlette 19. Haftadan itibaren renkli için randevu sistemi açılıyor
Zeyna27 Eslem_1 ay benim sormak istediğim detaylı değil renkli gösterim siyah beyaz görüyoruz ya bebişleri renklisini soruyorum
Eslem_1 Ipekkarakus0 hmm bunu ilk kez duydum normalde o haftalarda siyah beyaz olan normal ultrasonla bakılıyor diye biliyorum ben özel bir hastaneye gidiyorum orda siyah beyaz ultrAson kullanıyor doktorum hep 🌸
Eslem_1 Ipekkarakus0 hayır canım bu attığın resimdeki gibi değil normal standart siyah beyaz görüntü bendeki 😊 perinatolağa mı gidiyorsun sen
Ipekkarakus0 Eslem_1 bende de siyah beyaz ayrı bide ekstra renkli veriliyor ben her özel de öyle diye düşünüyordum 🤷♀️😊
Eslem_1 Zeynosunannesii Ipekkarakus0 yani ultrason sonrası verdiği kağıtta bende hep siyah beyazdı ilk kez duydum renkli açtıklarını 😀 renklinin ekstra bir faydası var mı daha mı net oluyor görüntü acaba
Ozge Zeynosunannesii benim doktorum 12.haftada birine renkli ultrason yapmış instagramında gördüm. Eğer bende de yaparsa cinsiyeti görme ihtimali var mı? Randevuda 12+4olacağım.
Zeynosunannesii Eslem_1 yok faydasindaj değil detaylı goruyosun kocaman bebekmis gibi heryerini ayırt edebiliyosun
Ecmgn Eslem_1 bildğimiz siyah beyaz ultrasonda bakarken yanda bebeğe ait bir görüntü daha açıyor ya doktor sarı siyah gibi ondan bahsediyor olabilir bence çünkü detaylı ultrasonu kadın doğumcular yapmıyor diye biliyorum
Eslem_1 Zeynosunannesii ben de bi sorayım doktoruma renkli açabiliyorsa ben de merak ettim nasıl göründüğünü 😀 renkli ultrason dediğiniz renkli doppler değil mi ben onu da özel olarak yaptırıyoruz sanıyordum
Zeynosunannesii Zeynosunannesii ama tabi 12de çok xirkint görünür 😄doktor bana daha annesi çirkin ördek yavrusu bu güzelleşecek demişti göz çukurları falan böyle oluşmamış oluyo ya çok değişik gorunuyo 😁😁