Meleq Annekuzusu_0 necati hocayı duydum bi arkadaşım gidiyo ama benim eşim bayan doktor konusunda takıntılı..ilk yeliz çolakoğluna randevu alıp gittim ilgisinden çok memnun kaldım doğuma kadar ona devam etmeyi düşünüyorum nasipse..
Yagmuracar0509 Meleq Ben de necati beye gidiyorum benim eşimde senin ki gibiydi dedim ki hangisi iyiyse ona giderim kusura bakma adam sanki bana napcak da yeminli onlar fln dedim ikna ettim
Buray0613 @arzueskx özel eryaman hastanesi nida kahya hocaya gidiyorum(gayet mennunum tavsiye üzerine gitmeye başladım) muayene ücreti 115 tl, doğum ücreti sezeryan normal fark etmiyor 6000 tl. Yılbaşı sonrası güncel fiyatları bunlar.
Meleq Annekuzusu_0 bi arkadaş doğurmak üzere hamileliği boyunca gitmiş çok memnun..resim de veriyo bebeği ayrıntılı da gösteriyomuş..
Annekuzusu_0 Meleq bunu duyduğuma çok mutlu oldum 10 gün önce hasan diye bi doktıra gittim şehir hastanesinde bebeğimi falan göstermedi kendi baktı ekranda kalk dedi resim de vermedi
Sinemmmmm58 arzueskx hem ozel hem devlet gidip.dogumunuzu devlette yapabilirsinuz mamak su tip merkezinde sevgi hanima gidiyorum ben 80 tl ucreti var ve kadin efsane 2. Gebeligim ilk kizimda da boyle yapmistim hem devlet hem ozel diye ilerlemistim 2 hamileligimden beri ayni doktora gidiyorum
Deletedmom455465 Sinemmmmm58 sinemmm bende arayış içindeyim de mamak su bana cok yakin sevgi hanim gerçekten ilgili mi kibar mi
Sinemmmmm58 Annekuzusu_0 necati bey sehir hastanesindeki en iyi kadin dogum doktoru bence 31 ine de randevusu acilmis hatta alacaksaniz bakabilirsiniz
Annekuzusu_0 Sinemmmmm58 ay evet benim 31ine randevum hemen görünce aldım da sizde mi ona gidiyosunuz şey diyolar 16ıncı haftadan sonra resim vermiyo falan diyolarda
Sinemmmmm58 Annekuzusu_0 ben ilk cocugumda gittim simdi de gitmek istiyorum ama randevu bulamiyorum 2 snde gitcegim icin 31 ne alamadim 😏
Sinemmmmm58 Deletedmom455465 asiri ilgili ve tatli dilli ben cok begeniyorum kendisini ve uygunda fiyati
Yagmuracar0509 arzueskx ben şehir hastanesine gidiyorum evet özel değil ama çok ilgililer arkadaşlarım doğum yaptı orda çok da memnunlar bende başından beri oraya gidiyorum bir kaç doktor da öneririm gitmek istersen milyarlar verme bence
Meleq Yagmuracar0509 valla maşallah size ikna edebilmişsiniz..bizimki koca hastanede iyi kadın doktor mu yok hepsini teker teker dene dedi daha da itiraz edemedim..yeliz hanımdan da çok memnun kalınca daha sa ısrar etmedim
Yagmuracar0509 Annekuzusu_0 Çok memnunum başından beri ona gidiyorum aklına takılan herşeyi sor adama komik birisi 😃
Yagmuracar0509 Meleq ben hiç gitmedim ona eğer o olmazsa size bir kaç doktor söyleyeyim fatma salih ümit yasemin sert ayşegül çinkaya bunları öneririm