Kaderrhamza Kızlar merhaba bugün doktora gittim bebegim 6 haftalıkmış ilk baktı ikiz galiba dedi sonra alttan bakıcam dedi alttan baktı arkasında kanama var dedi 10 gün sonra gel tekrar bakalım takip edelim dedi sizce ikimiz mi başına gelen varmı çok korkuyorum
diamond2635 Kaderrhamza galiba mı dedi 🤭 doktorların bu şekilde arada konuşması beni Çok rahatsız ediyor.
Elfidaa Kaderrhamza ayyynısını yaşadım canım. Kanamaymış 10gün progestan kullanıp bolca dinlendim ve geçti
Pembekurdele Kaderrhamza ben 7. Haftada kalp atısini duymaya gidince ikiz olduğunu öğrendim canim. Burda iki bebek var dedi eşimde içerdeydi bizde bir şok yaşadık 😊
SeldaS Kaderrhamza dikkat et kendine bana da ikiz kese gördü kalp atışını duymaya gittiğimizde tek olduğunu söyledi ama onun yanında bişey daha vardı keseye benziyordu ben ve eşim sorunca bişey yok diyip gönderdi o yüzden bu çarşambaya başka Bi hastaneden randevu aldım ( benim tüp bebek 2 embriyo transferi gerçekleşti ikiz olmasını çok istiyordum tekrar evlat sahibi olabilmek için okadar iğne ameliyata girme insanı yıpratıyor)
Kaderrhamza Elfidaa bana 10 gün içinde bebege dönüşebilir de dönüşmeyebilirde dedi kafamı karıştırdı ilaç falanda vermedi hiç 10 gün sonra tekrardan gel dedi sadece
Kaderrhamza Pembekurdele Allah bagışlasın sagsaglim kucağına al inşallah canım benim ikinci ama bana ikiz demedi ilk ikiz gibi dedi sonra alttan baktı bebek yok kanama var dedi 10 gün sonra tekrardan bakıcaz dedi hiç bişey anlamadım 😞
Pembekurdele Kaderrhamza Ikiz veya tek inşallah sizinledir ve sizinle kalır 🙏🏻 sağlikli bir bebek olur ve size tutunur inşallah bendede içerde kücük bir kanama alani vardi ama disardan kan yoktu kanama alani sonradanda dagildi
A152245 Benim de iki kese icinde iki de bebek var. ikisinin de kalp atışı duyuldu ancak biri digerine göre çok ufak. Yok olabilir dedi doktor. Haftada bir kontrole gidiyoruz biz de duruyor mu ikinci diye.