Azizinannesi2 Alparslaninannesii Mis gibi anne sütü sağıp şekerle versem içer mı acaba 😂😂süt olsa kussun var derim olmayan sütü emiyor onuda kusuyor valla kilolu falanda değil yani ayına göre bir tık kilosu fazla demişti 200 300gram kadar 😂😂
Alparslaninannesii Azizinannesi2 ztn sanırım şekerli oluyor süt yani benim bildiğine göre çocuk bir göğüsu alıp diğerini almazsa biri şekerli biri tuzlu olurmuş ama anne sütü biraz şekerli diye biliyorum cnm inşallah bebis yeğenim gibi olmaz 😂
Azizinannesi2 Alparslaninannesii o zaman bnmkilerin ikiside şekerli 😂😂bende öyle biliyorum canım emme pozinyonunu değiştirdim bakalım o işe yarıyor dünden beri tek emsinde amuda bile kalkarım 😂
Alparslaninannesii Azizinannesi2 😂😂 haha benim bebişim de olsaydı bende emzirirdim amuda bile kalkardim😂😂
UzayliOzge Azizinannesi2 Neeeyyyy sessiz sakin mi shsjshsh bir sorayım bakayım bana 5 dakika oturabiliyor musun diye 😂o kadar ağlıyor ki komşular geliyo noluyo niye ağlıyo diye 😪
Azizinannesi2 UzayliOzge Analık =oturmamak =rahat wcye bile gitmemek demek 😂😂bu analigin kurallarından 😂😂 ben sıkıldım azcik da siz bakın desene belki rahatlarsin 😂😂niye ağlıyor kolik mi damadım
UzayliOzge Azizinannesi2 Yav ne koliği durmuyo damadın çok yaramaz aynı babası kılıklı o da küçükken annesine illallah ettirmiş😂 gün geliyo ne kahvaltı ne de yemek yiyebiliyorum akşama kadar aç aç duruyorum 😪
Azizinannesi2 Aiteh son bir haftadir değişik hiç bişey yemedim sadece farklı olarak fındık yemiştim sadece o aklıma geliyor o yapar mı ki
Busra_Yildiz Azizinannesi2 bilemedim ozaman canım doktora sorduğunda söyle bilgilenelim bizde madem 😂 bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama toparlar inşallah küçük daha yani azda olsa anne sütünü alması iyi olur ❤️
Azizinannesi2 Busra_Yildiz Dur bakalım dünürüm emzirme önerisi bulundu öyle yapınca kusmadi eğer devam ederse goturcem zaten gidersem yazarım hemen 😂😂❤️aynen öyle ya sırf mama tok tutuyor diye mama bile vermedim emsin diye bakalım bugün nasıl olacak ❤️
Tanemveannesi_ Azizinannesi2 midesinde reflü vs olabilir bı hastaneye götürün bence çok bilmiyorum ama annem ben bebekken bundan çekmiş biraz ve bende hala çekiyorum 🥲
Tanemveannesi_ Azizinannesi2 doğduğunda oluyormuş yani bnde öyleymiş annem hiç emmedin hep kusardin der hep 🥲😂😂😂
Mom54544 Azizinannesi2 başlıkta ismini yazamadım ama içerikte etiketlemistim şimdi gene etiketledim bacı