Bebiscann Azizinannesi2 midesini üşütmüş olabilir mi gülüm çok geçmiş olsun yaa, bi havlu ısıtıp karnına koy, ama mamayı kusmuyorsa bilemiyorum haa bi doktora sormak lazım çünkü hiç başıma gelmedi
Azizinannesi2 Bebiscann İşte midesini üşütse mamayı da kusar ama bu sadece memeyi kusuyor asko gidicem zaten doktora
cahillesohbetikestim Azizinannesi2 mazallah reflü mü oldu acaba diyecem ama mamayı neden kusmaz aceb şaşkınım 🙄🤷♀️🤦♀️
Azizinannesi2 cahillesohbetikestim Bende şaşkınım canım işte sorun tam anlamıyla bu eşimde hatta sütun mu artık yaramıyor dedi o bile şaşkın 😂😂
Hazalcemal Azizinannesi2 demekkı kusturacak reflu veriyor bebege oda acımıstır sutun biraz sag sutunu duzelır canım
Azizinannesi2 UzayliOzge Yaptım yaptım dünür sanki işe yaradı ilk emdiginde kustu ama sonradan kusmadi
Busra_Yildiz Azizinannesi2 aşkım bende aynısını yaşıyorum hatta çok üzülüyordum yeterli beslenemiyor diye ama sütümün tazyikli geldiğini farkettim artık son çare emzirmeden önce birkaç dk parmakla sağım yapıyorum sonra rahatlayınca biraz emzirmeye geçiyorum 🤷🏻♀️
Azizinannesi2 Busra_Yildiz Evet haklısın ilk başlarda yeni doğduğunda tazyikli geldiği için önce sağım yapıp öyle emziriyordum ama şu an sütüm çok yok hatta varla yok arası bişey şimdi sıktıgimda ise iki üç damla anca çıkıyor